Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istabul Çatladıkapı Eşkiyaları

ZheeShorn

Aktif Üye
Adı
Mert Emre M.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Çatladıkapı istanbulun nadir bulunan eşkina ve karagöz meralarından biridir bu bölgede çok karagöz aldım fakat denize sıfır ispark otoparkını çay satan çeteciler adeta istila etmiş resmen vergisiz ruhsatsız isparkın bulunduğu yere minibüs kurup bu alanı kafe gibi kullanıp balıkçılar gelince burda balık tutmak yasak şuraya git buraya git diye emir veriyorlar karşı gelince tehdit edip arkadaşlarını çağırıyorlar. Facebook gruplarında birçok kişinin bu durumdan müzdarip olduğunu gördüm Belediyeye ve zabıtaya ihbar ettim pek bir fayda göremedim çareyi Cimer'e yazmakta buldum cevap bekliyorum.
Açıklama bölümüne şunları yazdım;

İstanbul Çatladıkapı Sosyal Tesislerinin sol tarafında bulunan denize sıfır ispark otoparkı seyyar çaycılar tarafından vergisiz ruhsatsız işgal edilmiş durumdadır. İspark ücretini verip arabasının önünde balık tutmak isteyen insanlara burada balık tutmanın yasak olduğunu belirtip karşı gelenlere de mafya vari tehditlerde bulunup şiddet uyguluyorlar. Ayrıca oranın ispark görevlileri ile işbirliği içindeler rüşvet olayı var.
Otoparkta yer işgal eden çaycıların minibüsünün fotoğrafı ektedir.
Acilen müdahale edilmesini temenni ederim.
FB_IMG_1569010722109.jpg

Screenshot_20190920-233226.png

Screenshot_20190920-233746.png

Son düzenleme:

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Her yer eşkiya dolu, mücadele zor.
Adam döven ifadesi alınıp serbest bırakılıyor.
Mahkumlar cezaevinden izinli çıkıp haplanıyor, adam öldürüyor.
Ülke sirke dönmüş, git ilerde avlan.. Değmez hiç bir şey için canını tehlikeye atmaya. :(

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çatladıkapı istanbulun nadir bulunan eşkina ve karagöz meralarından biridir bu bölgede çok karagöz aldım fakat denize sıfır ispark otoparkını çay satan çeteciler adeta istila etmiş resmen vergisiz ruhsatsız isparkın bulunduğu yere minibüs kurup bu alanı kafe gibi kullanıp balıkçılar gelince burda balık tutmak yasak şuraya git buraya git diye emir veriyorlar karşı gelince tehdit edip arkadaşlarını çağırıyorlar. Facebook gruplarında birçok kişinin bu durumdan müzdarip olduğunu gördüm Belediyeye ve zabıtaya ihbar ettim pek bir fayda göremedim çareyi Cimer'e yazmakta buldum cevap bekliyorum.
Açıklama bölümüne şunları yazdım;

İstanbul Çatladıkapı Sosyal Tesislerinin sol tarafında bulunan denize sıfır ispark otoparkı seyyar çaycılar tarafından vergisiz ruhsatsız işgal edilmiş durumdadır. İspark ücretini verip arabasının önünde balık tutmak isteyen insanlara burada balık tutmanın yasak olduğunu belirtip karşı gelenlere de mafya vari tehditlerde bulunup şiddet uyguluyorlar. Ayrıca oranın ispark görevlileri ile işbirliği içindeler rüşvet olayı var.
Otoparkta yer işgal eden çaycıların minibüsünün fotoğrafı ektedir.
Acilen müdahale edilmesini temenni ederim.Ekli dosyayı görüntüle 96908 Ekli dosyayı görüntüle 96909 Ekli dosyayı görüntüle 96910
BİZZAT BAŞIMIZA GELDİ ARKADAŞ TAM DALIYORDU ZOR TUTTUM ALLAH ETMEYE BİR KAVGAYA BAŞLASAK KAN GÖVDEYİ GÖTÜRÜR ALDIM ÇEKTİM ARKADAŞI GİTTİK BULAŞTINMI YA KESECEN YA VURACAN BU KÇPEKLER SADECE BUNDAN ANLAR 5 TL 1 ÇAY BİRDE RAKAMA BAK SURİYELİ YERLEŞTİRECEM ORAYA BAK NASIL BU İMAMSINLARIN HAKKINDAN GELİYORLAR :)

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
yazdık cimere kan gövdeyi götürecek diye :) sonunda olacakta o ama bakalım kısmet ilgilenirseler artık

mctymn

Daimi Üye
Adı
Mecit Yaman
Israrla şikayet etmeye devam edin bu tip pisliklere fırsat vermeyin
Olumlu sonuç biraz geç olur ama olur
Baktın süreç çok geç gidiyor çay arbalarınfa esrar içiyorlar diye bir kaç defa 155 yap bir tanesi kalmaz
Bu tip pisliklere acımayın

Son düzenleme:

ZheeShorn

Aktif Üye
Adı
Mert Emre M.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Baktın süreç çok geç gidiyor çay arbalarınfa esrar içiyorlar diye bir kaç defa 155 yap bir tanesi kalmaz
Aylık kaç bin tl kazanıyorlardır bu şerefsizler millet dükkanının kirasını ödeyemez bunlar burda para basıyor ses çıkaran da yok

mctymn

Daimi Üye
Adı
Mecit Yaman
Aylık kaç bin tl kazanıyorlardır bu şerefsizler millet dükkanının kirasını ödeyemez bunlar burda para basıyor ses çıkaran da yok
Onlae ekmeğinde değil
Ekmeğinde olan seyyarda çayı fahiş fiyatla satmaz, etraftaki insanların dostluğunu kazanmaya çabalar, etraftaki insanlara yardımcı ve hoş görülü olur, güleryüzlü olur, sohbeti iyi olur .
Ki anca orada barınabilsin ..
kabadayılıkla eşkiyalıkla esnaflık olmaz
Toplum bu tip pisliklerden temizlenmeli

Onlins

Aktif Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
A Rh Negatif
Aynıları bakırköydede vardı , sahilde zorla çay satıyorlar almayınca ise banktan kaldırıyorlar.

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Asılsız ihbardan ve polisi oyalamaktan başınızı hepten belaya sokmayın!.. ;)