ZheeShorn
Aktif Üye
- Adı
- Mert Emre M.
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Çatladıkapı istanbulun nadir bulunan eşkina ve karagöz meralarından biridir bu bölgede çok karagöz aldım fakat denize sıfır ispark otoparkını çay satan çeteciler adeta istila etmiş resmen vergisiz ruhsatsız isparkın bulunduğu yere minibüs kurup bu alanı kafe gibi kullanıp balıkçılar gelince burda balık tutmak yasak şuraya git buraya git diye emir veriyorlar karşı gelince tehdit edip arkadaşlarını çağırıyorlar. Facebook gruplarında birçok kişinin bu durumdan müzdarip olduğunu gördüm Belediyeye ve zabıtaya ihbar ettim pek bir fayda göremedim çareyi Cimer'e yazmakta buldum cevap bekliyorum.
Açıklama bölümüne şunları yazdım;
İstanbul Çatladıkapı Sosyal Tesislerinin sol tarafında bulunan denize sıfır ispark otoparkı seyyar çaycılar tarafından vergisiz ruhsatsız işgal edilmiş durumdadır. İspark ücretini verip arabasının önünde balık tutmak isteyen insanlara burada balık tutmanın yasak olduğunu belirtip karşı gelenlere de mafya vari tehditlerde bulunup şiddet uyguluyorlar. Ayrıca oranın ispark görevlileri ile işbirliği içindeler rüşvet olayı var.
Otoparkta yer işgal eden çaycıların minibüsünün fotoğrafı ektedir.
Acilen müdahale edilmesini temenni ederim.
Açıklama bölümüne şunları yazdım;
İstanbul Çatladıkapı Sosyal Tesislerinin sol tarafında bulunan denize sıfır ispark otoparkı seyyar çaycılar tarafından vergisiz ruhsatsız işgal edilmiş durumdadır. İspark ücretini verip arabasının önünde balık tutmak isteyen insanlara burada balık tutmanın yasak olduğunu belirtip karşı gelenlere de mafya vari tehditlerde bulunup şiddet uyguluyorlar. Ayrıca oranın ispark görevlileri ile işbirliği içindeler rüşvet olayı var.
Otoparkta yer işgal eden çaycıların minibüsünün fotoğrafı ektedir.
Acilen müdahale edilmesini temenni ederim.
Son düzenleme: