Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Anadolu Yakasındaki Balık Durumları

Adı
Orhan Ekmekçi
Arkadaşlar Pendik. Kartal Üsküdar Beykoz Çatalca Galata Köprüsü Boğaz Balık Durumu Ne Neler Çıkıyor?

forkill96

Daimi Üye
Adı
Burak özdayı
Arkadaşlar Pendik. Kartal Üsküdar Beykoz Çatalca Galata Köprüsü Boğaz Balık Durumu Ne Neler Çıkıyor?
galatada akşam 6dan 9a kadar 15adet çinekop çok seyrekte sarıkanat aldım sabah karaköy sahilden rapala ile sarıkanat alınıyormuş

B

BS Okuru

Misafir
wallahı bızım buralara gırgırcılar dadandı resmen son 3-4 gundur rahmanlar kartal arası 20 ye yakın gırgır teknesı yuzunden yuzumuz gulmuyor malesef :(

Adı
Orhan Ekmekçi
wallahı bızım buralara gırgırcılar dadandı resmen son 3-4 gundur rahmanlar kartal arası 20 ye yakın gırgır teknesı yuzunden yuzumuz gulmuyor malesef :(
Abicim Bide Bizi Düşün Adamlar Bizim Ordaki Marinadan Çıkış Yapıyolar Bugün Gittim Balıkları Yemliyemedim Bile Balık Kalmamış Kıyıda Adamlar Ful İhlal Ediyo Kuralları..

ottoman

Aktif Üye
Adı
ibrahim
arkadaşlar iş dönüp dolaşıp genede düşünen bi hayvan olan mahlukata geliyor doğaya en çok zararı veren mahlukata 3 tarafı denizlerle çevrili değerli balık türlerine ev sahipliği yapan bi ülkede yaşıyoruz ama gelin görün kü bu ülkede bi denizcilik bakanlığı ya da balıkçılık bakanlığı hala yok oysaki denizleri olan ve balıkçılıkta ileri ülkelerde bu olmazsa olmazdır anlayın işte ülkemizde denizlere ne kadar önem veriliyor balık türleri ne kadar korunuyor ve balıkçılık geliştiliyor...

cahil,kendini düşünen ve de sahiplenmeyi bilmeyen insanda cabası..işimiz zor hemde çoookkk zorr..

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bela okumak hiç huyum değildir ama bu balık neslinin tükenmesinde parmağı olan her kim varsa (yöneticisinden, balıkçısına kadar) Allah hepsinin belasını versin... Ben gördüğüm yerde jandarmayı ararım isterse limit dışı avlanan babam olsun...

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif

tutarfatih

Aktif Üye
Adı
Fatih
Dün Akıntı burnuna gittim ilk defa. Gittiğime de bin pişman oldum. Bir sürü adam kadın hatta çoluk çocuk gelmişler ufacık kraçaları öyle bir şehvetle tutuyorlardı ki midem bulandı olta atmadan çıktım geldim. Bu kadar avla balık biter mi bitmez belki ama bu zihniyetle biter. Çocuklarına bunu balıkçılık olarak öğreten zihniyet ve o minicik balıklara saldırma ahlakı bu ülkedeki balıkların sonunu getirir. Trolcüleri kınamakla olmaz dönüp bir de kendimize bakalım. Balıkçılık kültürü sadece profesyonel balıkçılarda değil herkeste geliştirilmeli...

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Aynen Fatih abi değişimin bireyden başlaması lazım ki toplumu kapsayabilsin. Aslında çoluk çocuk demeden yetkilileri çağırıp idari para cezasını kestirtmek lazım o kişilere bak bi daha topluyolar mı kraçaları. Bilecikte askerlik yaptığım dönemde sakarya nehrinde yasa dışı avlanan olta balıkçılarına hiç acımadan çoluk çocuk demeden yazıyorduk para cezasını, hatta karakol komutanımız özellkle nehir kenarına devriye yazardı balıkçıları denetlememiz için...