orhanEkmekci
Üye
- Katılım
- 18 Ara 2012
- Mesajlar
- 39
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 6
- Yaş
- 31
- Konum
- İstanbul Pendik
- Adı
- Orhan Ekmekçi
Arkadaşlar Pendik. Kartal Üsküdar Beykoz Çatalca Galata Köprüsü Boğaz Balık Durumu Ne Neler Çıkıyor?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
galatada akşam 6dan 9a kadar 15adet çinekop çok seyrekte sarıkanat aldım sabah karaköy sahilden rapala ile sarıkanat alınıyormuşArkadaşlar Pendik. Kartal Üsküdar Beykoz Çatalca Galata Köprüsü Boğaz Balık Durumu Ne Neler Çıkıyor?
Eyvallah Paşam Sağolasıngalatada akşam 6dan 9a kadar 15adet çinekop çok seyrekte sarıkanat aldım sabah karaköy sahilden rapala ile sarıkanat alınıyormuş
Abicim Bide Bizi Düşün Adamlar Bizim Ordaki Marinadan Çıkış Yapıyolar Bugün Gittim Balıkları Yemliyemedim Bile Balık Kalmamış Kıyıda Adamlar Ful İhlal Ediyo Kuralları..wallahı bızım buralara gırgırcılar dadandı resmen son 3-4 gundur rahmanlar kartal arası 20 ye yakın gırgır teknesı yuzunden yuzumuz gulmuyor malesef![]()