Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Avcılar Ambarlı Sahili

cehennam

Üye
Adı
Tansu YÜksel
2 3 ay once bende baslayan oltayla balık avlama merakı ne hikmetse hüsranla devam ediyor neredeyse her hafta sonu Avcılar Ambarlıya balık tutabılme umıdı ıle gıdıyorum lakın her gıdısım husranla sonuclanıyor malesef daha sadece 1 kaya balıgı ve sadece 1 adet zargana yakalıya bıldım :) Gerci cokta onemli degil en azından acık hava guzel vakıt geciriyorum ama insan genede en azıdan 2 3 birşeyler yakalamak istiyor.

Orada tanıştığım insanlardan tiyolar alıyorum anlattıkları teknikleri yemleri deniyorum ama nafile her halde marmaranın bu kısmında balık yok yada bende kabiliyet :)

Bu civarlarda balık tutmuş kimseler varsa ufakta olsa bir iki tiyo cok iyi olur simdiden sagolun :)

Bu arada konuyu inşaalah yanlış yere açmamışımdır.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Öncelikle şanssız bir sezonda bu işe gönül vermişsin desem yalan olmaz sanırım.
Ambarlı sahilinde balık tutamıyor olman senin yetersizliğin değil de bölgede balık olmamasından kaynaklanıyor olabilir.
Ben mi tutamıyorum acaba demek için öncelikle seninle aynı anda, aynı bölgede avlanan başkalarının da olması ve onların sürekli balık tutuyor olması gerekir.
Böyle bir durum yoksa doğru zamana kadar ya deniz havası almaya devam et, ya da istanbul Boğaz'ını sıklıkla yokla.
NE yaparsan yap moralini bozma. :) Zaman içinde tekniğin gelişir, yem ve takım bilgin artar. O sırada balıklar da bulunduğun yere gelirlerse sonuç mükemmel olur. :)
Rastgelsin

Beyefendi

Daimi Üye
Adı
ALİBABA TROFER
merhaba bende sizin gibi yeni başladım ve genelde avcılar ambarlı tarafına giderim ama hiç adam gibi balık tutamadım sadece bir ispendek ben genelde yanlız giderim sebebi sevdiğimden değil balık tutmasını seven arkadaş olmadığından avcılardayım isterseniz beraber balık organizasyonu yapabiliriz ha iki acemiden ne olur onu bilemem :)

en azından farklı yerleri deneriz mesela ben cankurtaran yenikapı taraflarına gece levrek avı için denemk istiyorum dilersen bu taraflara gidebiliriz araç sorunu olmaz,

duzensiz

Daimi Üye
Adı
Hüseyin Susulu
tavsiyem; taze istavrit fletoyu 3 parçaya bölün, 3'lü dip oltasına takıp yollayın. 3-4 numara siyah iğne kafi. 5 dakikada bir 1-2 metre kadar çekerek yemlerin minareler tarafından emilmesinin önüne geçin. bu dediğimi sabah yada gün içinde kumluk bir mevkide yapın. kalkan-pisi-kırlangıç üçlüsünün tam zamanıdır ;) misine en az 0.30 olsun. süpriz yapabilirler.

rastgelsin..

cehennam

Üye
Adı
Tansu YÜksel
Tavsiyelerinize , ilgi ve alakanıza Cok tesekkur ederim . Yılmak yok :)

Trofer arkadas senınlede mutlaka irtabata gecelim ben cok memnun olurum bir balık arkadası 10 numara olur benım ıcınde

Beyefendi

Daimi Üye
Adı
ALİBABA TROFER
Tavsiyelerinize , ilgi ve alakanıza Cok tesekkur ederim . Yılmak yok :)

Trofer arkadas senınlede mutlaka irtabata gecelim ben cok memnun olurum bir balık arkadası 10 numara olur benım ıcınde

kaçtır yazıyorum varmı balığa geleb varmı gelen ...:) yanlızlıktan :D

tek başıma gittim avcılar sahile gece 12 den sabah 6 ya kadar sohbet yok muhabbet yok birde gece köpekler havlıyor bir yandan köpekleri kolluyorum bir yandan istavrit dolu torbamı kapmaya çalışan kedileri bir yandan at çek yapıyorum neler neler :)

bende çok memnun oldum tansu

YaşaR

Moderatör
Yönetici
Gold Üye
Adı
YaşaR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Avcılar balık açısından kıyı anlamında çok verimli olmasada az açıklarda güzel balıklar var. Mesela ambarlı büyük gemilerin o taraflarda teke yemli olta ile Levrek yakalandığını biliyorum. Orda oturan bir yakınımla tekne kiralayıp kıyıdan 300-400 metre açılıp çok güzel istavritler yakalamışlığım var. Birde akşam üzerleri çok hafif kurşun ve ince çapari ile kıyıdan güzel istavrit yakalanıyordu ama balık tam havanın kararmaya başladığı anda yapıyordu .

Umarım güzel avlar yaparsınız. Rastgelsin.

ahmetozdemir16

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özdemir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
ambarlıdan birilerini bulmak ne güzel!!! bende yanlız balık tutmaktan sıkılıyorum. gerçi bu aralar çinekop münasebeti ile karaköyde balık tutuyorum ama yakın zamanda bir organizasyon yaabiliriz. tekniğe gelince: şamandıralı takımla ambarlı liman arkasından bolca ispari, eşkina yakalayabilirsiniz. yem olarak liman içinde bolca teke mevcuttur.;)

a_ydın

Yeni Üye
Adı
Aydın Rencberler
Avcılarda balık bu sezonda balık yakalamak biraz zordur.Şansınız varsa belki çinekop yada lüfer alabilirsiniz.Ama yaz aylarında, eşkina, ispari, mırmır, izmarit... avlayabilirsiniz.Hatta bu yıl ilk defa karagöze rastladım.Bol şanslar.

SaRsLaN

Üye
Adı
Sertaç Arslan
Bende Avcılar-Gümüşpala'da ikametgah etmekteyim. Bölge hakkında bilgi sahibi değilim. Daha çok Karadeniz'i bilirim :)

Organizasyon olursa bende eşlik edebilirim :) Ayrıca nereler balık yapar bilgi verirseniz şimdiden teşekkür ederim..