İstanbul Boğazı, Tekne ile Balık Avı Günlüğüm 2015-2016 Kış Sezonu

Bende aynı şeye gönüllüyüm. Şöyle birşey mümkün mü? Mesela 7.5 metrelik tekne var. Fiyatı 7500 Tl 75 kişi 100 er tl bağış yapsa tamamdır. 🙂 ama kişilere nasıl tekne sırası vereceğiz. 🙁

Yılda 365 gün var illaki çözüm bulunur, devre mülklerde olduğu gibi kura sistemi felan ama daha büyük tekne almak lazım mesela 15 metre felan 😉

Yılda 365 gün var illaki çözüm bulunur, devre mülklerde olduğu gibi kura sistemi felan ama daha büyük tekne almak lazım mesela 15 metre felan 😉
eğer çekebilirse gemilerin yanaştığı iskele ilede balık tutulabilir. Bir de eskilerden bir abimiz mesela beykozda ilerde kayık vs sabitleme yeri varmış oraya gidip ipi bağlardık sonrada balık tutardık diyordu. 🙂

Tekne olayında önemli olan tekne parası değil.4.5 mt tekneleri 3-4 bine bulursunuz veya 4-5 bine ama önemli olan bakımı vede kalacağı yerin aylık ücreti

Konuyu dağıtmak gibi olacak ama belirmeden geçemeyeceğim kayıtlarda olsun 🙂
Tekne işi gerçekten sıkıntı bir iş. Kiralamak bir dert, alıp bakmak bir dert. Herkesin yılın belki sayılı günlerinde de olsa tekne ihtiyacı oluyor ama zevkine ama balığına. Bu kesim, ücretini vermeye de hazır... Bu iş içerisindeki kişiler güzel bir iş modeli çıkarsalar hem ilk olması açısından hem de ihtiyaç olmasından (düzgün bir iş modeli ile talep daha da artacaktır) güzel kazançlar elde edebilirler bence. Araç kiralamada son zamanlardaki gelişmeleri görüyor duyuyorsunuzdur. Maşinga, Yoyo, Mobicar vs.. Bedavadan fikir verdim, uygulayıcısı artık ömür boyu ücretsiz faydalandırır beni 🙂 🙂

selahattin abi birşey sorucam mahsuru yoksa çapari ile almışsınız ya balıkları ondan soruyorum iğne uzun pala mı abi 🙂

Back