Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yılda 365 gün var illaki çözüm bulunur, devre mülklerde olduğu gibi kura sistemi felan ama daha büyük tekne almak lazım mesela 15 metre felanBende aynı şeye gönüllüyüm. Şöyle birşey mümkün mü? Mesela 7.5 metrelik tekne var. Fiyatı 7500 Tl 75 kişi 100 er tl bağış yapsa tamamdır.ama kişilere nasıl tekne sırası vereceğiz.
![]()
eğer çekebilirse gemilerin yanaştığı iskele ilede balık tutulabilir. Bir de eskilerden bir abimiz mesela beykozda ilerde kayık vs sabitleme yeri varmış oraya gidip ipi bağlardık sonrada balık tutardık diyordu.Yılda 365 gün var illaki çözüm bulunur, devre mülklerde olduğu gibi kura sistemi felan ama daha büyük tekne almak lazım mesela 15 metre felan![]()
Ben internette görmüştüm sahibinden.com daSatılık tekne resimleri ve bilgisini paylaşırmısınız (7500 TL dediğiniz)
Evet Uzun pala 3 no düz beyazselahattin abi birşey sorucam mahsuru yoksa çapari ile almışsınız ya balıkları ondan soruyorum iğne uzun pala mı abi![]()