Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı, Tekne ile Balık Avı Günlüğüm 2015-2016 Kış Sezonu

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
selahattin abi birşey sorucam mahsuru yoksa çapari ile almışsınız ya balıkları ondan soruyorum iğne uzun pala mı abi :)
Ben avda şahsen 2 numara uzun pala palamut çaparisi ile avlandım :) Toplam 10 12 takım palamut çaparisi değiştirdim :D 5 tanesini bedenden kopardı dişliler diğlerierndede 3 köstek kalana kadar kullandım :D

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben avda şahsen 2 numara uzun pala palamut çaparisi ile avlandım :) Toplam 10 12 takım palamut çaparisi değiştirdim :D 5 tanesini bedenden kopardı dişliler diğlerierndede 3 köstek kalana kadar kullandım :D
Vurgun çapariye mail at da telafi etsinler, hiç birimiz bu kadar çapari harcamadık, ben şahsen 2 takımla günü bitirdim, hiç kurşun kaybım olmadı ve 10 tane köstek ekledim sadece :)

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Vurgun çapariye mail at da telafi etsinler, hiç birimiz bu kadar çapari harcamadık, ben şahsen 2 takımla günü bitirdim, hiç kurşun kaybım olmadı ve 10 tane köstek ekledim sadece :)
Napim Selo köstek kalmadı :D Bedenleride dişli kesti zaten abi patlamadı ki :D Hepsi aşşağı indirirken boşta gitti :D

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif

oguzhand

Aktif Üye
Adı
OĞUZHAN DOLUCAN
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Tekne için uygun kamış linki atarmısınız resimleri görünce işi bırakıp tekneye kaçasım geldi

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Siz tabi arkada rahat rahat tutuyodunuz benim her yerim tutuldu o ön tarafta :D Köstek bağlamak kolay değil orda :D
Senihcan öldürücü darbeyi şimdi yaptın,bu konuda yüzde yüz haklısın,fedakar kardeşim,gerçekten yerin rahat değildi,bu konuda teşekkürü fazlasıyla hak ediyorsun.:)

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Senihcan öldürücü darbeyi şimdi yaptın,bu konuda yüzde yüz haklısın,fedakar kardeşim,gerçekten yerin rahat değildi,bu konuda teşekkürü fazlasıyla hak ediyorsun.:)
Lafımı olur Önder abicim :) Balığı bulalımda ben titanic misali en önede tutunurum ama bidahakine kamış makineyi biyere bağlayacam :D

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tekne için uygun kamış linki atarmısınız resimleri görünce işi bırakıp tekneye kaçasım geldi
Ben 20 tl lik bot kamışıyla dandik bi okuma 60 kafa makineyle avlandım , asıl takımlar diğer arkadaşlardaydı..

• Beğen
Tepkiler: ino

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif