Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı, Tekne ile Balık Avı Günlüğüm 2015-2016 Kış Sezonu

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Asıl balık daha başlamadı, tabi bu benim görüşümdür, boş zamanlarda emek verip de asıl balık olacağı günleri boş geçmemek için, şubat sonuna kadar tam gaz devam :D
doğru söylüyorsun dondurucu soğuklar yeni geldi sayılır. ama ne bileyim içimden bir ses bu sene yoğun bir balık olmayacağını söylüyor. geçen sene bir kere çıkma fırsatım oldu onda da kendimi aşıp 07:00-10:30 arası 10 kilo üstü balık almıştım. iyiki de erken bitirmişiz avı. bu sene öyle balık yapar mı bilmiyorum. balıklar sarıkanattan aşağı değildi çinekopları hep atmıştık. eminim sen de o zaman çıkmışsındır. aralık başı gibi. inşallah dediğin gibi olur o zaman bakalım tekne bulabilir miyiz :D şimdi çağırıyorlar gitmiyorum :)

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
doğru söylüyorsun dondurucu soğuklar yeni geldi sayılır. ama ne bileyim içimden bir ses bu sene yoğun bir balık olmayacağını söylüyor. geçen sene bir kere çıkma fırsatım oldu onda da kendimi aşıp 07:00-10:30 arası 10 kilo üstü balık almıştım. iyiki de erken bitirmişiz avı. bu sene öyle balık yapar mı bilmiyorum. balıklar sarıkanattan aşağı değildi çinekopları hep atmıştık. eminim sen de o zaman çıkmışsındır. aralık başı gibi. inşallah dediğin gibi olur o zaman bakalım tekne bulabilir miyiz :D şimdi çağırıyorlar gitmiyorum :)
Bu Ay ve sonraki Ay iyi olacak diye düşünüyorum, ancak malesef bu sene balık 50-60 metrelere kaçmış, hiç istemediğim bir durum malum, çek indir yoruyor insanı :)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Bu Ay ve sonraki Ay iyi olacak diye düşünüyorum, ancak malesef bu sene balık 50-60 metrelere kaçmış, hiç istemediğim bir durum malum, çek indir yoruyor insanı :)
geçen sene de balık kanala yakındı kanalda diplemek imkansız oluyor. zaten sahil güvenlik te yanaştırmıyor. geçen sene tekneleri doğradılar resmen. bizim bir abi teknesini sattı hatat bunlar yüzünden adam memleketine gitti .

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
14 Aralık Pazar, Öğleden sonra uzun uzun balığı aradık, tam bulduk derken gün bitti, 15:00-16:00 arası 2,5kg civarı.. Kısa soluklu bir av oldu ama eğlendik çok şükür, 13:00 te ava başladık, hava mis gibiydi, 17:00 gibi evlerimizdeydik tam keyif balığı oldu.. İri Sarıkanatlar ortada yoklardı, boylar ufalmıştı.. Umarım ilerleyen günlerde yapacağım hamle ile güzel lüferler alabilirim kısmet bakalım :)

Ekli dosyayı görüntüle 29651
Selocum lüfer hamlesi nedir kardeşim merak eyledim :D

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Meslek Sırrı Hacım :D Tutmadan konuşmak uğursuzluk getirir biliyon, tuttuktan sonra anlatayım detayları :D

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hava Bozuktu Lüfere Gidemedik ama Çoook Keyifli Bir yemli avı yaptık, balık devam ederken bıraktık erkenden evimdeyim

Boylar lüfer ve lüfere yakındır

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
zarganaları ipekle mi yakaladınız