Eskiden derlerdi memur kebabı "susamlı tavuk" diye. Nedense sizin yazınızdan sonra aklıma geldi![]()
Günde bir tane fakir tavuğu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tebrikler keyfi yeter, tek olsun keyifli olsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Eskiden derlerdi memur kebabı "susamlı tavuk" diye. Nedense sizin yazınızdan sonra aklıma geldi![]()
Günde bir tane fakir tavuğu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çinekop zamanı boğazda ( mera ) yer soruyorsunuz. İnşallah cevaplayan olur.Boğazda çinekop için nereleri önerirsiniz ben balığın trol ve gırgırlardan dolayı aşağı inemediği kanaatindeyim avrupa yakasında nereleri önerirsiniz
Abicim ben sana net olarak soylıyım istersen boğazda şuan yemli yapan yerler var yok degil ama istikrarsız kuleli hayalbahce riva yemli yapıyor ama biraz daha kartal pendik taraflarına gelince yemli de istiktar yok kartal tarafınca şansın daha çok ama balık az yani sen o yüzden kuleli den nasibini dene bence ama günü gunjnj tutmuyorBoğazda çinekop için nereleri önerirsiniz ben balığın trol ve gırgırlardan dolayı aşağı inemediği kanaatindeyim avrupa yakasında nereleri önerirsiniz
İstikrarlı ne oluyor? Hep yapıyor anlamında ise pek doğru bilgi değil.Abicim ben sana net olarak soylıyım istersen boğazda şuan yemli yapan yerler var yok degil ama istikrarsız kuleli hayalbahce riva yemli yapıyor ama biraz daha kartal pendik taraflarına gelince yemli de istiktar yok kartal tarafınca şansın daha çok ama balık az yani sen o yüzden kuleli den nasibini dene bence ama günü gunjnj tutmuyor
Istikrarli degil yani peş peşe vuruş yok genelde uzun sure bekleye biliyorsun ben vaniköy u soylemeyi unutmusum ama ben denk geldiğim zaman kuleli yemli de çok guzel yapıyordu özellikle de taze yem olduğu zamanİstikrarlı ne oluyor? Hep yapıyor anlamında ise pek doğru bilgi değil.
Kuleli en azından yemli de çok zayıf, bir iki kere balık denk getirdin millet.
Vaniköy, sezon başından beri çok daha verimli ama çok kalabalık.
Ben hemen hemen her gün oradayım. Maalesef yemli de bir iki gün haricinde doğru düzgün balık yapmadı.Istikrarli degil yani peş peşe vuruş yok genelde uzun sure bekleye biliyorsun ben vaniköy u soylemeyi unutmusum ama ben denk geldiğim zaman kuleli yemli de çok guzel yapıyordu özellikle de taze yem olduğu zaman
Ben yaptığı güne denk geldim o zaman abi yani kovalar full dolu idi ben kenBen hemen hemen her gün oradayım. Maalesef yemli de bir iki gün haricinde doğru düzgün balık yapmadı.
Bende 2 gün önce gittim mesela hic birşey yoktu ama 1 hafta önce kovalar doluydu dün ve bugünden haberim yok mesela denk gelmiş olabilirBen hemen hemen her gün oradayım. Maalesef yemli de bir iki gün haricinde doğru düzgün balık yapmadı.
Spine ilk basladigim zamanlarda daha cok tercih ederim fiyat vs oldugu icin cengizden alip pasalimaninda 3 4 saat atcek sonrasi bu hale gelince 3 5 daha denedim ama baktim bende sorun degil sahte dayaniksiz daha o zamanlar biraktim ben kendoyu abi.Kendo 125 f şeker rengini alırken bir kez daha düşünün bu görüntü ilk kullanımda av sonundaki son hali
Ekli dosyayı görüntüle 110928
Ekli dosyayı görüntüle 110929