Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

Çaça

Aktif Üye

Günde bir tane fakir tavuğu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eskiden derlerdi memur kebabı "susamlı tavuk" diye. Nedense sizin yazınızdan sonra aklıma geldi :)
Tebrikler keyfi yeter, tek olsun keyifli olsun.

Adı
Calcobass
Boğazda çinekop için nereleri önerirsiniz ben balığın trol ve gırgırlardan dolayı aşağı inemediği kanaatindeyim avrupa yakasında nereleri önerirsiniz

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Boğazda çinekop için nereleri önerirsiniz ben balığın trol ve gırgırlardan dolayı aşağı inemediği kanaatindeyim avrupa yakasında nereleri önerirsiniz
Çinekop zamanı boğazda ( mera ) yer soruyorsunuz. İnşallah cevaplayan olur.

Gündüz dahi balık veren tarabya yeniköy ve emirganda tokmak burnu denilen yer ve sarıyer telli babanın orası. Bu söylediğim yerlerde sabreden 2-3 çinekop, denk gelirse sarıkanat şanslı ise lüfer alıyor. Ama balık gece yapıyor. Saat 17 den sonra taze yem makbul.

murat11

Üye
Adı
murat
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Abicim ben sana net olarak soylıyım istersen boğazda şuan yemli yapan yerler var yok degil ama istikrarsız kuleli hayalbahce riva yemli yapıyor ama biraz daha kartal pendik taraflarına gelince yemli de istiktar yok kartal tarafınca şansın daha çok ama balık az yani sen o yüzden kuleli den nasibini dene bence ama günü gunjnj tutmuyor

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
Abicim ben sana net olarak soylıyım istersen boğazda şuan yemli yapan yerler var yok degil ama istikrarsız kuleli hayalbahce riva yemli yapıyor ama biraz daha kartal pendik taraflarına gelince yemli de istiktar yok kartal tarafınca şansın daha çok ama balık az yani sen o yüzden kuleli den nasibini dene bence ama günü gunjnj tutmuyor
İstikrarlı ne oluyor? Hep yapıyor anlamında ise pek doğru bilgi değil.

Kuleli en azından yemli de çok zayıf, bir iki kere balık denk getirdin millet.

Vaniköy, sezon başından beri çok daha verimli ama çok kalabalık.

murat11

Üye
Adı
murat
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
İstikrarlı ne oluyor? Hep yapıyor anlamında ise pek doğru bilgi değil.

Kuleli en azından yemli de çok zayıf, bir iki kere balık denk getirdin millet.

Vaniköy, sezon başından beri çok daha verimli ama çok kalabalık.
Istikrarli degil yani peş peşe vuruş yok genelde uzun sure bekleye biliyorsun ben vaniköy u soylemeyi unutmusum ama ben denk geldiğim zaman kuleli yemli de çok guzel yapıyordu özellikle de taze yem olduğu zaman

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
Istikrarli degil yani peş peşe vuruş yok genelde uzun sure bekleye biliyorsun ben vaniköy u soylemeyi unutmusum ama ben denk geldiğim zaman kuleli yemli de çok guzel yapıyordu özellikle de taze yem olduğu zaman
Ben hemen hemen her gün oradayım. Maalesef yemli de bir iki gün haricinde doğru düzgün balık yapmadı.

murat11

Üye
Adı
murat
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Ben hemen hemen her gün oradayım. Maalesef yemli de bir iki gün haricinde doğru düzgün balık yapmadı.
Ben yaptığı güne denk geldim o zaman abi yani kovalar full dolu idi ben ken
Bende 2 gün önce gittim mesela hic birşey yoktu ama 1 hafta önce kovalar doluydu dün ve bugünden haberim yok mesela denk gelmiş olabilir

Oltanın

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kendo 125 f şeker rengini alırken bir kez daha düşünün bu görüntü ilk kullanımda av sonundaki son hali :(

1604133713885.png

1604133746241.png

plastikman

Daimi Üye
Adı
Olcay Tunçeli
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kendo 125 f şeker rengini alırken bir kez daha düşünün bu görüntü ilk kullanımda av sonundaki son hali :(

Ekli dosyayı görüntüle 110928
Ekli dosyayı görüntüle 110929
Spine ilk basladigim zamanlarda daha cok tercih ederim fiyat vs oldugu icin cengizden alip pasalimaninda 3 4 saat atcek sonrasi bu hale gelince 3 5 daha denedim ama baktim bende sorun degil sahte dayaniksiz daha o zamanlar biraktim ben kendoyu abi.
Fiyatlarini su an bilemiyorum fakat renk renk kendo alacagima bir tane duo veya daiwa alip gecerdim ki ben daha cok verim aldim sadece ignelerini degistirdigim bircok sahte halen sapasaglam is yapiyor.

SM-N975U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi