İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba Arkadaşlar,

27 Kasım cumartesi gecesi saat 23:30 gibi Çubuklu'daydım. Saat 01:00' e kadar vuruş alamadım. Tam bu saatte balık başladı. Bir adet alıp geri saldım. ikinci maalesef yine ufak boy geldi fakat salamadım çünkü karın bölgesinden yara almıştı üzülerek alıkoymak durumunda kaldım. Sonraki atışta daha irice bir balık takıldı ancak kıyıya alamadan kurtuldu sahteden. Tüm bu anlattıklarım 10 dk içinde gerçekleşti. Hava çok güzeldi balık başladı sabaha kadar takılmayı kafaya koymuştum. Derken maalesef atış esnasında kamışım kırıldı. Önceden bir arkadaş üzerine basıp kırmıştı tamir ettirmiştim ama aynı yerden ikinci kez patladı. Üzüntü ve sinir içinde avı sonlandırmak durumunda kaldım. Kamışım Savagear MPP ( Multi purpose predator) 274 cm 10-30 atarlı. bu kamışın ince olan ikinci kısmı satılır mı yedek parça olarak bilgisi olan var ise yardımcı olabilir mi?

Herkese rastgele...
Geçmiş olsun Bedri.
Tam balığın oltaya vurduğu anlarda böyle bir olayın ortaya çıkması daha da üzücü.
Cengiz Balık'la irtibata geçtin mi? Ellerinde olabilir, yoksa sipariş edebilir. Ellerinde yoksa gelmesi çok uzun zaman alabilir. Bunu göze alarak kendine yedek bir kamış edinmelisin

Geçmiş olsun Bedri.
Tam balığın oltaya vurduğu anlarda böyle bir olayın ortaya çıkması daha da üzücü.
Cengiz Balık'la irtibata geçtin mi? Ellerinde olabilir, yoksa sipariş edebilir. Ellerinde yoksa gelmesi çok uzun zaman alabilir. Bunu göze alarak kendine yedek bir kamış edinmelisin
Şeref Merhaba,

Kendileri ile iletişime geçtim. Kamış eski model olduğu için parçasının bulunması zormuş ancak gideceğim ve uyumlu başka bir ön kısım olabilir mi diye yardımcı olacaklar. Sağ olsunlar ilgililer. Tavsiyen için teşekkür ederim. Av raporundan daha uygun olduğunu düşündüğüm bir konuya ne olur ne olmaz diye kamış tavsiyesi istedim sizlerden. Tabi ki yerine koymak çok zor kurdan dolayı savagear yeni kamışları uçuk fiyatlar ama kaliteden de vazgeçmek istemiyorum. Hakkımızda Hayırlısı. Bu arada yeni olduğum için bilmiyorum affedin forumda paslaşıp beraber balığa çıkma ya da toplu etkinlik durumları oluyor mu?

Şeref Merhaba,

Kendileri ile iletişime geçtim. Kamış eski model olduğu için parçasının bulunması zormuş ancak gideceğim ve uyumlu başka bir ön kısım olabilir mi diye yardımcı olacaklar. Sağ olsunlar ilgililer. Tavsiyen için teşekkür ederim. Av raporundan daha uygun olduğunu düşündüğüm bir konuya ne olur ne olmaz diye kamış tavsiyesi istedim sizlerden. Tabi ki yerine koymak çok zor kurdan dolayı savagear yeni kamışları uçuk fiyatlar ama kaliteden de vazgeçmek istemiyorum. Hakkımızda Hayırlısı. Bu arada yeni olduğum için bilmiyorum affedin forumda paslaşıp beraber balığa çıkma ya da toplu etkinlik durumları oluyor mu?
Organizasyon bazında toplu av programlarını biraz da pandemi nedeniyle yapamıyoruz. Kaldı ki yapmaya çalışsak bile Boğaz organizasyonları imkansız. Her taraf tıklım tıkış balıkçı dolu. Marmara sahilleri ise bu sezon lüfer açısından verimsiz. O nedenle kendi küçük ekibini kurmaya çalışman en iyisi

deeppike alfa 110s turuncu kafa rapala var.kod numarası 107. bu rapalayı kullananınız varmı aranızda? özellikle boğazda.

Beylerbeyi camiönündeydim sabahtan beri.Kurşun arkası, sıyırtma,çapari denedim.Çapariye bi tane gelincik yavrusu geldi, saldım.Burası şu an çöl.Akşam spin ya da yemli için bence şansınızı burda kaybetmeyin
b40ba98942ad3bc066a1363c27d9f293.jpg

Üsküdar cami önü, ne rapala ne jig'e balık geldi 3 gündür. çapari de iş yapmıyor. Çok ince takıma serçe parmaktan küçük kıraça geliyor, hayvanları yaralamaya gerek yok.
Yemli ile sarıkanat alan vardı düne kadar, bugün kovalarda en fazla iri istavrit gördüm.

Çubuklu kandilli civarında balık var, fakat spin rapalayla verimli av vermiyor balık derinden geçiyor. Hafta içi vibrasyon jigle av veriyor diye duydum, bugun akşam suyunda spinci kalabalığı azalıp insanlar dönünce 1.30 saat civarı 30 gr vibrasyonla çalıştım. 3 balık alıp avı sonlandırdım. Balik boyları 34-37 cm arası.

IMG_20211204_200051.jpg

Çubuklu kandilli civarında balık var, fakat spin rapalayla verimli av vermiyor balık derinden geçiyor. Hafta içi vibrasyon jigle av veriyor diye duydum, bugun akşam suyunda spinci kalabalığı azalıp insanlar dönünce 1.30 saat civarı 30 gr vibrasyonla çalıştım. 3 balık alıp avı sonlandırdım. Balik boyları 34-37 cm arası.

117510 dosyayı görüntüle
Maşallah Kaan harika balıklar.

Merhabalar,

Dün akşam 18:00 - 00:00 arası Beykoz'dan tekne ile hamsi kullanarak yaptığım avdan nasibime 26 adet Çinekop düştü. Hava güzel balıkta zaman zaman çok hızlı zaman zaman seyrekti. Neticede resimdeki gibi bir av çıktı ortaya.

Herkese rastgele.

Dosyalar

• d4fc9a41-153b-4091-a26e-01189303c84d.jpg
    d4fc9a41-153b-4091-a26e-01189303c84d.jpg
    38.4 KB · Okunma: 243
Back