Geçmiş olsun Bedri.Merhaba Arkadaşlar,
27 Kasım cumartesi gecesi saat 23:30 gibi Çubuklu'daydım. Saat 01:00' e kadar vuruş alamadım. Tam bu saatte balık başladı. Bir adet alıp geri saldım. ikinci maalesef yine ufak boy geldi fakat salamadım çünkü karın bölgesinden yara almıştı üzülerek alıkoymak durumunda kaldım. Sonraki atışta daha irice bir balık takıldı ancak kıyıya alamadan kurtuldu sahteden. Tüm bu anlattıklarım 10 dk içinde gerçekleşti. Hava çok güzeldi balık başladı sabaha kadar takılmayı kafaya koymuştum. Derken maalesef atış esnasında kamışım kırıldı. Önceden bir arkadaş üzerine basıp kırmıştı tamir ettirmiştim ama aynı yerden ikinci kez patladı. Üzüntü ve sinir içinde avı sonlandırmak durumunda kaldım. Kamışım Savagear MPP ( Multi purpose predator) 274 cm 10-30 atarlı. bu kamışın ince olan ikinci kısmı satılır mı yedek parça olarak bilgisi olan var ise yardımcı olabilir mi?
Herkese rastgele...
Tam balığın oltaya vurduğu anlarda böyle bir olayın ortaya çıkması daha da üzücü.
Cengiz Balık'la irtibata geçtin mi? Ellerinde olabilir, yoksa sipariş edebilir. Ellerinde yoksa gelmesi çok uzun zaman alabilir. Bunu göze alarak kendine yedek bir kamış edinmelisin