Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

EMİN

Aktif Üye
Adı
EMİN YILDIRIM
dip not: haftanın 3 günü akşam 6 dan gece 3 lere kadar Şilenin muhtelif yerlerinde yemli denemelerimiz var,çıkan sadece denk gelirse 14-15 cm çinekop,gidecek arkadaşlar daha irileri var diye sakın umutlanmasın,sürü bulunduğunuz meraya denk gelirse alacağınız 30-40 çinekop denk gelmezse 4-5 çinekop

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
dip not: haftanın 3 günü akşam 6 dan gece 3 lere kadar Şilenin muhtelif yerlerinde yemli denemelerimiz var,çıkan sadece denk gelirse 14-15 cm çinekop,gidecek arkadaşlar daha irileri var diye sakın umutlanmasın,sürü bulunduğunuz meraya denk gelirse alacağınız 30-40 çinekop denk gelmezse 4-5 çinekop

Aynen öyle valla,
Kişi başı 20 30 balık çıkan yerden 12 saatte 3 iskorpit 1 zargana ile döndük arkadaşlarla
Gün günü tutmuyor.

Deneyenlere yinede rastgelsin

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
Bu iş nasip kısmet. Bir gün önce koca koca lüferlerin çıktığı yerden bir gün sonra birkaç çinekop çıkmış. Yağmur var diye kimsenin gitmediği gece 50 küsür lüfer alan da var. Başka bir yağmur sonrası sadece yenilen yağmur ve rüzgar kar kalabiliyor. Önce nasibi olacak insanın.

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün Kandillideydim.Yer bulabilmek için 4te orda oldum.Oldukça kalabalıktı.Balık akşam ezanıyla 15dk girdi.O ara 3 kere sağlam dolaştı misina.Misina ayıklamaktan balık alamadım.Bu sene Çubuklu ve Vaniköy'e kalabalık gecelerde gitmemiştim. Galiba iyi ki gitmemişim .Kovalara bakmadım pek adetim değildir.Ama en fazla alan 3-4 almıştır diye tahmin ediyorum

1 tane rapala çektim.Ulan gene kimle dolaştık diye baktım.Meğer kopmuş rapalaymış.Az evvel 2 soldaki abi koparmış.Sahibine verdim. Bir tane de tası tarağı toplamış dönerken lodosun getirdiği çöpler arasında rapala buldum.Başkaları oltayla çekmeye çalıştı alamadılar.Ben kova atıp aldım.İğneleri çürüyüp düşmüş, ondan oltayla çekememişler.Lüfer tutamasak da 1 tane kurşun arkası rapala çekmiş oldum . Yalnız üstünde sert çıkıntılar oluşturmaya başlamış deniz.Onları bi şekilde temizlemem lazım

Fotoğraf asıl kalabalık başlamadan öncesi bu arada.Bildiğin omuz omuza deyimi gerçek oldu

beykozlu86

Aktif Üye
Adı
Metin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kurşun arkasına nadiren lüfer alınıyor, ama genellikle yaprak yahut az büyüğü geliyor. Daha çinekop ve sarıkanat yok gibi. Bakalım yapacakmı yoksa böyle kapanacakmı sezon.