plastikman
Daimi Üye
Hadi bakal bu sefer tutturacaklarmi gorucegiz.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abiler, kardeşler boğazda kullanmak üzere 500 TL civarlarında kamış önerileriniz nedir ?
merhaba. okuma avenger 420 tavsiye ederim, teleskobik kamistirAbiler, kardeşler boğazda kullanmak üzere 500 TL civarlarında kamış önerileriniz nedir ?
Görerek almanızı tavsiye ederim. Gerek büyüklüğü gerekse kullanımı açısından.Fiber botla çıktığımız zaman balığın bütün gün canlı kalması için ip livar alayım diyorum. Alttaki gibi ip livarlardan kullanan var mı acaba? Örgü sıklıkları nasıl? İstavriti sardalyeyi kaçırır mı kullanan bilen var mı?
(link)
104098 dosyayı görüntüle
Şok kullanıyor musunuz .Tecrübeli abilerimden bilgi alacaktım. Yardımcı olur musunuz? 150-250 gr arası atarlı kamışım var. Boğazda kurşun arkası için aldım. Fakat kullandığım misinadan mı kaynaklı bilmiyorum.(Benden de kaynaklı olabilir) Oltaya biraz abanınca misina patlıyor. Sağ da sol da gördüğüm kişiler kırbaç gibi savururken ben biraz zorlamaya çekiniyorum. Kendimi bildiğimden sadece kurşun takıp atış denemeleri yapıyorum Bana misina ya da ip önerebilir misiniz? Fiyat olarak 200 lirayı geçmezse sevinirim. Kullandığım takımda decathlonun malzemeleri.
SURF SALTARIX 420
MERIDIAN 5000 YARI AĞIR MAKİNE CAPERLAN
FLUORO KAPLAMA BALIKÇILIK MİSİNASI - 250 M - ŞEFFAF - LİNE RESİST CAPERLAN - 0.35 MM
Yok kullanmıyorum o konu hakkında da tam bilgiye sahip değilim sadece ince misina üzerine belli bir uzunlukta kalın misina bağlıyorsun diye biliyorumŞok kullanıyor musunuz .
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi