09:57. saniyede onlarca Torik var diyor. Yoksa yanlış mı anladım 🙂Nasil kaçtı luferler🙂
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
09:57. saniyede onlarca Torik var diyor. Yoksa yanlış mı anladım 🙂Nasil kaçtı luferler🙂
Bende oyle duydum senelerdir baliga cikarim boğazda kiracadan baska bisey denk gelmedi suyun ustunde degil de altinda mi takilsak bundan sonra09:57. saniyede onlarca Torik var diyor. Yoksa yanlış mı anladım 🙂
kandilli ye en sakin zamanlarda gidiyoruum, aşırı yağmur, soğuk, geç saatler...Valla baliktan zevk almak önemli.mesela bazen bizim burda kandillide deli gibi balik oluyor ama cok kalabalik oltayı acmadan cok döndüğüm oluyor.kafam dağılacak balikta yoksa balik ikinci planda.siz yinede dikkat edin çok tehlikeli o kayalıklar gördüm onları
ereketli avlar.
Garipçeye gezmeye gittiğimde fenerin orada liman vardı. Balıkçılar ağ yapıyorlardı. Burada balık varmı diye sorduğumda ise dayının biri buradan balık çıkmaz demişti. Gerçektende hem olta atacak yer olmadığından olsa yada balık olmadığından hiç balık tutmaya çalışan yoktu. Ama bu videodan sonra oltasını alan gider 🙂Boğazın Derinlikleri 8 | 3. Köprü | Haziran 2020 İstanbul
Su aralar hic biyerde balik yok forumda cevap veren bile yok en iyisi evde kalmakMerhaba hobidaşlar arkadaşlarla yarın akşam suyuna garipçe taraflarına gitme düşüncemiz var garipçe taraflarına daha önce hiç gitmedim o taraftaki meralar hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz? Balık durumu mera bilgisi vs... hakkında naçizane bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim iyi günler....
Su aralar hic biyerde balik yok forumda cevap veren bile yok en iyisi evde kalmak