İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
09:57. saniyede onlarca Torik var diyor. Yoksa yanlış mı anladım 🙂
Bende oyle duydum senelerdir baliga cikarim boğazda kiracadan baska bisey denk gelmedi suyun ustunde degil de altinda mi takilsak bundan sonra

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla baliktan zevk almak önemli.mesela bazen bizim burda kandillide deli gibi balik oluyor ama cok kalabalik oltayı acmadan cok döndüğüm oluyor.kafam dağılacak balikta yoksa balik ikinci planda.siz yinede dikkat edin çok tehlikeli o kayalıklar gördüm onları

kandilli ye en sakin zamanlarda gidiyoruum, aşırı yağmur, soğuk, geç saatler...

ereketli avlar.
Boğazın Derinlikleri 8 | 3. Köprü | Haziran 2020 İstanbul
Garipçeye gezmeye gittiğimde fenerin orada liman vardı. Balıkçılar ağ yapıyorlardı. Burada balık varmı diye sorduğumda ise dayının biri buradan balık çıkmaz demişti. Gerçektende hem olta atacak yer olmadığından olsa yada balık olmadığından hiç balık tutmaya çalışan yoktu. Ama bu videodan sonra oltasını alan gider 🙂

Sarıyer Ortaköy arası lrf için uygun yerler neresi acaba? istavrit gibi ufaklar hedefim

Merhaba hobidaşlar arkadaşlarla yarın akşam suyuna garipçe taraflarına gitme düşüncemiz var garipçe taraflarına daha önce hiç gitmedim o taraftaki meralar hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz? Balık durumu mera bilgisi vs... hakkında naçizane bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim iyi günler....

Merhaba hobidaşlar arkadaşlarla yarın akşam suyuna garipçe taraflarına gitme düşüncemiz var garipçe taraflarına daha önce hiç gitmedim o taraftaki meralar hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz? Balık durumu mera bilgisi vs... hakkında naçizane bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim iyi günler....
Su aralar hic biyerde balik yok forumda cevap veren bile yok en iyisi evde kalmak

Back