Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

Ersantd

Üye
Adı
Erşan D.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herkese merhaba,
İstanbul'da tekneyle balık avı turu düzenleyen yer yok mu? Ya da bilen yok mu? Ege kıyılarında çok güzel turlar oluyor rahatça keyfini de yapıyorsun balığını da yakalıyorsun...
İstanbul'da bilen var mı?

simetri

Aktif Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Herkese merhaba,
İstanbul'da tekneyle balık avı turu düzenleyen yer yok mu? Ya da bilen yok mu? Ege kıyılarında çok güzel turlar oluyor rahatça keyfini de yapıyorsun balığını da yakalıyorsun...
İstanbul'da bilen var mı?
Haliçten Cengizhan ve Aydın kaptan, Kurbağalıdereden Yücel kaptan çıkıyor. Bunların dışında menekşeden de ufak teknelerle çıkanlar oluyor.

Son düzenleme:

beykozlu86

Aktif Üye
Adı
Metin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
06.30 - 08.30 Anadolu yakası kurşun arkası denemeleri sonuçsuz. Alanda görmedim. Herkese rastgele.

enesdurma

Aktif Üye
merhaba,maltepe de 10 metre boyunda lux teknem var. duzenlerseniz turlar yardimci olurum. 0545 769 4422

CihanSRG

Yeni Üye
Adı
CİHAN
Kan Grubu
A Rh Negatif
Merhaba Arkadaşlar,

Yarın Sabah 5'te küçükçekmece den açılacağız fakat 2 acemi hakkımızda hayırlısı takım öneriniz ve nereye açılmamız konusunda bilgi verebilecek var mı acaba ?

Şimdiden teşekkürler

tamam

Aktif Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Negatif
Merhaba Arkadaşlar,

Yarın Sabah 5'te küçükçekmece den açılacağız fakat 2 acemi hakkımızda hayırlısı takım öneriniz ve nereye açılmamız konusunda bilgi verebilecek var mı acaba ?

Şimdiden teşekkürler
Eğer tekne sahibi sizseniz sizinle beraber çıkan tekneleri takip edin.Tekne sahibi başkası ise tekneyi kullanan kişi tecrübeli ise nerede balık olduğunu bilir.

CihanSRG

Yeni Üye
Adı
CİHAN
Kan Grubu
A Rh Negatif
Tekne sahibi biz değiliz ama gezinti teknesi gibi bana atılan fotolarda sonar da göremedim önceden tedbirimi alayım dedim🤷🏻‍♂️