Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi peki rapala bedeninin ana bedene dolaşmasını nasıl önlerim ?Kardeşim kurşun arkası sahtede ideal boy 7cm lik sahteler bir de göbek iğnesini sökmelisin
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
#622 nolu mesajda kullanmanız gereken aparatı göstermiştim.( Gaparat )Bu tarz bir şeye ihtiyacınız varAbi peki rapala bedeninin ana bedene dolaşmasını nasıl önlerim ?
Belediyeler 3 metre araya parmaklık yapmazsa kimse uymaz bu kurala. Zaten ortam gergin daha da gerilir yoksaGelen son dakika haberine göre; İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Olta Balıkçılığına Yönelik Tedbirler" konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre, olta balıkçılığı faaliyeti yapılan sahil bantlarında, kişiler arasında en az 3 metre mesafe bırakılacak.
Kıraça başlayınca meralar patlar. Hemde fena halde. Kıraçanın kesmesi gerek.Çubuklu da bugün rezillik diz boyuydu,tüm gün kıyı denilecek mesafeden 7-8 cm lik kıraça katliyamı yapıldı,7 den 77 ye her yaştan insan vardı,hepsindede canhıraş bir şekilde kıraça yakalama telaşı vardı,bu kadar çirkinliğin yanında güzel olan tek şey çaparilere bol bol gelen kırlangıç yavrularının bunlar daha küçükler diye o kıraçaları hunharca katledenler tarafından geri salınmasıydı
Selamlar,Elimde bunlar var bugün kandilli tarafina gittim bir iki kişiye gösterdim kurşun arkası için bunlar olmaz büyük kalırlar dediler. Ardından 1-2 atış sonra direkt kurşunu bağladığım düğüme, rapalayi bağladığım için karman çorman geldi.
Sorularım
Kurşun arkası için hangi sahteleri hangi boyutları önerirsiniz? (İsteyen olursa takaslayabilirim bu ürünlerle)
Ayrıca ikide bir rapalanin bedene komple dolaşmaması için ne yapmam lazım?