Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

Adı
Hakan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar herkese selamlar,
Uzun zamandır dişli avının devam etmesi gerçekten sevindirici, her ne kadar kısıtlamalarda vakit bulup gidemesekte tutanları izliyoruz. Bir konuda ricam var biliyorum ne kadar söylesekte boş ancak lütfen yaprak olarak tabir edilen çinekopları geri salalım. Epey zamandır ara ara görüyordum ancak bugün Üsküdar Salacak ta resmen yaprak katliamı vardı. Balık nasıl bolsa nasıl kıyıladıysa her atan bir çino tutuyordu,bu sene dişli avı her sene olduğu gibi bitmesi gereken Kasım ayını unutturdu. Bunun üzerine 4 ay önce bitmesi gereken balık hala çıkıyorsa hala bogazdaysa bizde biraz limitleri önemseyelim arkadaşlar.
Aynı fikirde olmayan arkadaşlar illa ki olacaktır ancak boğazda iğne balığından ispari,mezgit, camgöz hatta kalamar gibi balıklar çıkıyor. Türleri koruyarak bir zamanlar boğazdan çıkan torik ve kofanaları tekrar görebiliriz.

1tanercolak

Yeni Üye
Arkadaslar pazar günü tekne ile denizde balik tutmak yasak mi?

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acemibalikci Maho

Aktif Üye
Adı
Tunahan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Üsküdar ve Karaköy bu aralar çinekop yapıyor. Boğazın dar yerlerinde balik hiç yok neredeyse. İstavritler boğaz genelinde ufak ama bilginiz olsun. Burada balık durumu paylaşımı göremiyorum yasak mı acaba? Kandilli Vaniköy kanlıca çubuklu civarı durumlar nedir bilen varmi?

Adı
Hakan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dediğin gibi Karaköy Üsküdar Çubuklu Beylerbeyi Sarayburnu Arnavutköy Akıntıburnu gibi noktalar hala balık tutmak için elverişli ancak istavritler kraça çıkıyor, herkeste memnun vaziyette topluyor. Mesela geçen hafta sonu Çubukluda millet kovaları kracalarla doldurdu, adam akıllı istavrit şuan sıyırtmaya geliyor.
Millette paylaşımlardan ve video gibi çekimlerden rahatsız o yüzden göremiyor olabilirsin. Sırf izlenip burası oltacilarla dolmasın diye paylaşım yapan çok az çekenlere de tepki gösteriyorlar.

Acemibalikci Maho

Aktif Üye
Adı
Tunahan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dediğin gibi Karaköy Üsküdar Çubuklu Beylerbeyi Sarayburnu Arnavutköy Akıntıburnu gibi noktalar hala balık tutmak için elverişli ancak istavritler kraça çıkıyor, herkeste memnun vaziyette topluyor. Mesela geçen hafta sonu Çubukluda millet kovaları kracalarla doldurdu, adam akıllı istavrit şuan sıyırtmaya geliyor.
Millette paylaşımlardan ve video gibi çekimlerden rahatsız o yüzden göremiyor olabilirsin. Sırf izlenip burası oltacilarla dolmasın diye paylaşım yapan çok az çekenlere de tepki gösteriyorlar.
Herkesin nasibi kendinedir abi. Zaten karşılıklı bu işler o gün o sana söyler diğer gün sen ona söylersin. Ama hep bana hep bana olursa o sıkıntı olur

Adı
Hakan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kesinlikle öyle kardeşim sportif oltacilikta gerçekten güzel insanlar tanıyoruz bilgi paylaşımı yaparak deneyim sahibi de olabiliyoruz. Dediğin gibi herkes nasibini alır, birde hoşgörü sahibi olsak...
Kısmetse bir sonra ki hafta sonu için av paylaşımı yapacağım 🐟 herkese rastgele 🖐

Sakcan

Üye
Adı
Balıksever
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Boğazda spin yapılıyor mu bu dönemde hala yoksa kurşun arkasına mı geliyor dişliler