İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba,
Görselde ki Oskar'ın kamışı arıyorum. Üsküdar eşrafından bilgi rica ediyorum, şu an nerde bulabilirim?
41f2b1a27e4fc801706194ba60362b13.jpg

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uskudar yildiz balikta var gormustum yanlis hatirlamiyosam

Selamun aleyküm
Yer tarabya... Saat 17:30 Aşırı rüzgar ve dans edip dibe oturmayan kurşunlar... Çok seyrek ince çinekop. Sabah suyu niyetiyle 23 00 da av sonlandırıldı.

<iframe width="320" height="560" src="
" title="fujin rapala spin atçek lüfer #balıkavı" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

dün gece, çubuklu. saat 21-02. yem canlı istavrit, taze hamsi. balık sıfır. bir ara daha heyecanlı diye arjantin meksika maçını izledim, neyse ki messi'nin golünü görebildim. ve diğer harika golü. 8 derece havada, boğaza karşı o gölü izlemek güzeldi. balığa gidiyoruz, teselliye bak. neyse.

etrafı dolaştım, tek tük alanlar olmuştu ama büyük çoğunluk bizim gibi. sıfır. gündüz istavrit alınmış.

dün gece, çubuklu. saat 21-02. yem canlı istavrit, taze hamsi. balık sıfır. bir ara daha heyecanlı diye arjantin meksika maçını izledim, neyse ki messi'nin golünü görebildim. ve diğer harika golü. 8 derece havada, boğaza karşı o gölü izlemek güzeldi. balığa gidiyoruz, teselliye bak. neyse.

etrafı dolaştım, tek tük alanlar olmuştu ama büyük çoğunluk bizim gibi. sıfır. gündüz istavrit alınmış.
Üsküdar- Harem arası da aynı balık yok. Bu sene zaten gırgırlar balığın içinden geçti bize bişey kalmadı. Çoğu hobidaş umudunu kesti zaten boğazdan. İmkanı olan Tekirdağ taraflarına kaçıyor levrek peşine.

Bir av raporun da bizden gelsin yaklaşık 3 haftadır her sabah suyu istisnasız saat 06-08 arası kandilli çubuklu meraların da 3 kişi spin ile çıkan balık 3 sarıkanat her sabah boğaza karşı çay içmek keyifli insanı zinde hissettiriyor teselli ler ile yola devam 😀

pazargünü sosyal tesislerin oraya balığa gittik,şöyle bir baktık 15-20 tane tekne hiç aralıksız ağ attılar kıyıdan gelen balık %90' kreçe idi resmen kiyi şeridini sildiler süpürdüler.

Back