İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anadolu kavağı yaklaşık 3 saat spin kılçık yok. Sağımda solumda 4-5 kişi vardı yemli atan onlarda da vuruş yok. Çaycının karşısındaki parkta yemli iskorpit tutanlar vardı 3'er 3er alıyorlar fakat boylar ufak. Dişliye dürbünle bakıyoruz maalesef.

Sabah suyu Üsküdar 5-7 arasin spin ; sonuç no balik... ben dönerken bir kisi kursun arkasi ile 1 lüfer aldi.. Aşiyandaki manzaradan haberdarsinizdir... hakkaten lüfer bol ve baba... ama hic kiyilamiyor...

Sabah suyu Üsküdar 5-7 arasin spin ; sonuç no balik... ben dönerken bir kisi kursun arkasi ile 1 lüfer aldi.. Aşiyandaki manzaradan haberdarsinizdir... hakkaten lüfer bol ve baba... ama hic kiyilamiyor...

aşıyan yıllardır bu zamanlarda lüfer yakından geçer ve tekneler kiyiya 5-10 metre mesafeden canlı yada balığın durumuna göre zargana fleto ile uzun olta yaparlar,işin garibi yıllardır öyle olmasına rağmen sosyal medyadan kaynaklı bir çok kişi yeni keşfetmiş olacak ki veryansın ediyorlar.Olta atsan bile takımın teknecilerin takımına takılması yüksek ihtimal,akşama kadar belki 1 yada hiç tutamayacağın balığa atmak orada stresden başka birşey yapmaz.Çoğu giden kişi tekneler olmasa indir bindir lüfer tutacağını sanıyor.

Sabah Beykoz Sosyal Tesislerdeyim. Tıka basa olmasa da kalabalıktı. Ne çapari ne kurşun arkası çalıştı. Zargana topuyla saate 1-2 tane iri zargana alındığını gördüm. Su oldukça yatıktı. Bisiklet yarışı için yol kapanacak dediler diye öğleden önce apar topar çıktık arkadaşlarla.

IMG_1636.jpeg

IMG_1637.jpeg

Sabah gun isimadan kulelideydim, balik yok hatta hic yoktu. Kursun arkasi ve capariler hep bos. Deneyimli bir usta bugu lodos var balik karadenize dogru cikar, beykoz cubuklu ve ilerisine bakin dedi, sali gunu degisecek durumlar dedi. Nasip bakalim

Günaydın arkadaşlar, kimse rapor yazmadığına göre ya herkes ümidini kesti, ya da balık kıyıladı demek. yok mu yakın zamanda boğaz hattından haber..

Günaydın arkadaşlar, kimse rapor yazmadığına göre ya herkes ümidini kesti, ya da balık kıyıladı demek. yok mu yakın zamanda boğaz hattından haber..
Anadolu yakasını her gün dolaşıyorum dün bi kaç kişi sabaha karşı 1-2 tane lüfer almış o kadar. Balık çok açıkta dipte.

Back