Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan

ahmedoluk

Üye
Bugün Tarabya ve makro gittim, tarabyada kurşun arkası bir şey yoktu, makroda kurşun arkası 3-5 lüfer çıktı ama 40-50 kişi olta atıyordu.

M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Düştükleri yeri gösterdiler. Normalde kayalık hiç birşey yok. Dalga geldiği anda bembeyaz köpüğe bürünüyor kayalar. Çok dikkat etmek lazım. Allah sabır versin geride kalanlara.
olta attıkları yer gerçek anlamda çok tehlikeli bir yer bende gördüm,bazı meralar kayaların çok üstünden atılıyorda, orası denize çok yakın ve kötü havalarda olta atıkları yeri komple süpürmeye çok müsait.

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Anadolu kavağı yaklaşık 3 saat spin kılçık yok. Sağımda solumda 4-5 kişi vardı yemli atan onlarda da vuruş yok. Çaycının karşısındaki parkta yemli iskorpit tutanlar vardı 3'er 3er alıyorlar fakat boylar ufak. Dişliye dürbünle bakıyoruz maalesef.

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
mersim kaymalarında dolayı beyler şuan lüfer var ve lüferler kelle, ilk çıkan fırtınada güzel lüfer skoru yapılır.

ktg666

Aktif Üye
Adı
KEREM
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sabah suyu Üsküdar 5-7 arasin spin ; sonuç no balik... ben dönerken bir kisi kursun arkasi ile 1 lüfer aldi.. Aşiyandaki manzaradan haberdarsinizdir... hakkaten lüfer bol ve baba... ama hic kiyilamiyor...

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Sabah suyu Üsküdar 5-7 arasin spin ; sonuç no balik... ben dönerken bir kisi kursun arkasi ile 1 lüfer aldi.. Aşiyandaki manzaradan haberdarsinizdir... hakkaten lüfer bol ve baba... ama hic kiyilamiyor...
aşıyan yıllardır bu zamanlarda lüfer yakından geçer ve tekneler kiyiya 5-10 metre mesafeden canlı yada balığın durumuna göre zargana fleto ile uzun olta yaparlar,işin garibi yıllardır öyle olmasına rağmen sosyal medyadan kaynaklı bir çok kişi yeni keşfetmiş olacak ki veryansın ediyorlar.Olta atsan bile takımın teknecilerin takımına takılması yüksek ihtimal,akşama kadar belki 1 yada hiç tutamayacağın balığa atmak orada stresden başka birşey yapmaz.Çoğu giden kişi tekneler olmasa indir bindir lüfer tutacağını sanıyor.

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sabah Beykoz Sosyal Tesislerdeyim. Tıka basa olmasa da kalabalıktı. Ne çapari ne kurşun arkası çalıştı. Zargana topuyla saate 1-2 tane iri zargana alındığını gördüm. Su oldukça yatıktı. Bisiklet yarışı için yol kapanacak dediler diye öğleden önce apar topar çıktık arkadaşlarla.

IMG_1636.jpeg

IMG_1637.jpeg