Kurşun arkasıTebrikler. Kurşun arkasıyla mı aldınız yoksa spinle mi?
M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kurşun arkasıTebrikler. Kurşun arkasıyla mı aldınız yoksa spinle mi?
Ekli dosyayı görüntüle 122620
Cuma gecesini çok kıymetli 3 insandan oluşan United Fishing Team ile geçirdim. Balığın maalesef olmadığı ama kaliteli 3 birey sayesinde huzurun tavan yaptığı, hoş bir av gecesi oldu.
Videoda balığı incitmeden denize salma telaşıyla Bay @Bedri35 'e başkan diye hitap ettiğime aldanmayın. O grubun başkanı elbette @Umut19 'dur.
Bu vesileyle bu av grubunun 3. üyesi bir diğer değerli hobidaş @OmerAydın 'e de selamlarımı ileteyim. O da o gece kısa soluklu bir çalışma yaptı.
Çok sevinirim ama benim mera çocuk kreşi gibi oldu. Onların büyümesi 2-3 ayı bulur sanırım o açıdan biraz lokasyon değiştirmemiz gerekebilir. Selamlar.İadeyi ziyaret şart olduen yakın zamanda İnşallah
![]()
Maksat oltanın suda olması lokasyon hiç önemli değilÇok sevinirim ama benim mera çocuk kreşi gibi oldu. Onların büyümesi 2-3 ayı bulur sanırım o açıdan biraz lokasyon değiştirmemiz gerekebilir. Selamlar.![]()