Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

E

Erden Eren

Misafir

Cuma gecesini çok kıymetli 3 insandan oluşan United Fishing Team ile geçirdim. Balığın maalesef olmadığı ama kaliteli 3 birey sayesinde huzurun tavan yaptığı, hoş bir av gecesi oldu.
Videoda balığı incitmeden denize salma telaşıyla Bay @Bedri35 'e başkan diye hitap ettiğime aldanmayın. O grubun başkanı elbette @Umut19 'dur. :)

Bu vesileyle bu av grubunun 3. üyesi bir diğer değerli hobidaş @OmerAydın 'e de selamlarımı ileteyim. O da o gece kısa soluklu bir çalışma yaptı.

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Ekli dosyayı görüntüle 122620
Cuma gecesini çok kıymetli 3 insandan oluşan United Fishing Team ile geçirdim. Balığın maalesef olmadığı ama kaliteli 3 birey sayesinde huzurun tavan yaptığı, hoş bir av gecesi oldu.
Videoda balığı incitmeden denize salma telaşıyla Bay @Bedri35 'e başkan diye hitap ettiğime aldanmayın. O grubun başkanı elbette @Umut19 'dur. :)

Bu vesileyle bu av grubunun 3. üyesi bir diğer değerli hobidaş @OmerAydın 'e de selamlarımı ileteyim. O da o gece kısa soluklu bir çalışma yaptı.

İadeyi ziyaret şart oldu :) en yakın zamanda İnşallah :)

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Çok sevinirim ama benim mera çocuk kreşi gibi oldu. Onların büyümesi 2-3 ayı bulur sanırım o açıdan biraz lokasyon değiştirmemiz gerekebilir. Selamlar. :)
Maksat oltanın suda olması lokasyon hiç önemli değil :)

emreaktas

Aktif Üye
Adı
Emre Aktaş
Bu hafta Salı Çarşamba ve Bugün olmak üzere 3 defa Boyacıköy’e gittim. Kurşun arkası ile toplamda 5-6 balık alındığını gördüm. İlk gün yemli ile avlananlar iyi verim aldı. İkinci gün de yemli avlanan herkes balık aldı. Bugün de ben yemli ava gittim ancak benden başka yemli avlanan yoktu. Yem izmarit, tek vuruş olmadı. Saat 9 gibi sırf hareket olsun diye kurşun arkasına başladım. Gayet açığa atmama rağmen hiçbir hareket olmadı. Yemli av yaparken gözüm hep kurşun arkası çalışanlardaydı tek balık alan görmedim. Zaten saat 10 olmadan herkes bıraktı.
RumeliHisarı’nda tekneler kıyıya 8-10 metre yakında avlanıyordu. Görünce baya heveslenmiştim, ama dönüş yolunda orada da durum aynı herkes oltayı bırakmış muhabbete başlamıştı.
mgm verilerine göre su sıcaklığı 23 derece, aklıma başka sebep gelmedi.

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şile-Riva taraflarında spin deneyen biri sanırım suya düşmüş. Arama-kurtarma çalışması yapılıyormuş whatsapp grubundan duyduğuma göre. İnşallah sağ salim bulunur. Ama uzun saatlerdir aranıyor olması kötü duruyor maalesef

ktg666

Aktif Üye
Adı
KEREM
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tanındık bilindik iki arkadaş maalesef... halen aranıyorlar... Allah ailelerine sabır versin , çok üzücü...

jaas

Aktif Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Düştükleri yeri gösterdiler. Normalde kayalık hiç birşey yok. Dalga geldiği anda bembeyaz köpüğe bürünüyor kayalar. Çok dikkat etmek lazım. Allah sabır versin geride kalanlara.