İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anadolu yakası dün Üsküdardan-Kandilliye kadar yokladım tık yok. Bu gün Üsküdar-Harem arası yine tık yok. Dişli Anadolu yakasına daha uğramadı herhalde.

şile şuan taze ve iri yeme av veriyor,küçük yemin varsa sadece takım kestirir durursun zira küçük yemi sığdırmak için kancaları küçültmek zorunda kalınıyor,saatindede bir düzen yok,bir bakıyorsun 7 de vuruş başlıyor bir bakıyorsun egce 11 e kadar tık yok o saatten sonra peşi ardına vuruşlar alınıyor

şile şuan taze ve iri yeme av veriyor,küçük yemin varsa sadece takım kestirir durursun zira küçük yemi sığdırmak için kancaları küçültmek zorunda kalınıyor,saatindede bir düzen yok,bir bakıyorsun 7 de vuruş başlıyor bir bakıyorsun egce 11 e kadar tık yok o saatten sonra peşi ardına vuruşlar alınıyor
Bilgilendirme için tesekkürler.

Spin de av veriyor mu?Sabah yada aksam suyunda denemeniz oldu mu?

Tarabya, kalender, çubuklu çingene palamutu çıkıyor, dün tarabyadan 3 palamut aldım, çarşamba 2 tane tutmuştum.
d97503ea06be97d2941b363a8e803a92.jpg

M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sabah 7 10 arası kalender'de kurşun arkası denedim. sıfır skor. toplamda 2 balık çıktı. gelen habere göre tarabya da çıkan balık çok azmış. istavrit de yoktu. bir kaç kişi gümüş çaparisiyle seyrek kraça alıyordu.

Cuma gecesini çok kıymetli 3 insandan oluşan United Fishing Team ile geçirdim. Balığın maalesef olmadığı ama kaliteli 3 birey sayesinde huzurun tavan yaptığı, hoş bir av gecesi oldu.
Videoda balığı incitmeden denize salma telaşıyla Bay @Bedri35 'e başkan diye hitap ettiğime aldanmayın. O grubun başkanı elbette @Umut19 'dur. 🙂

Bu vesileyle bu av grubunun 3. üyesi bir diğer değerli hobidaş @OmerAydın 'e de selamlarımı ileteyim. O da o gece kısa soluklu bir çalışma yaptı.

122620 dosyayı görüntüle
Cuma gecesini çok kıymetli 3 insandan oluşan United Fishing Team ile geçirdim. Balığın maalesef olmadığı ama kaliteli 3 birey sayesinde huzurun tavan yaptığı, hoş bir av gecesi oldu.
Videoda balığı incitmeden denize salma telaşıyla Bay @Bedri35 'e başkan diye hitap ettiğime aldanmayın. O grubun başkanı elbette @Umut19 'dur. 🙂

Bu vesileyle bu av grubunun 3. üyesi bir diğer değerli hobidaş @OmerAydın 'e de selamlarımı ileteyim. O da o gece kısa soluklu bir çalışma yaptı.

İadeyi ziyaret şart oldu 🙂 en yakın zamanda İnşallah 🙂

Back