cansa
Yeni Üye
- Tepki
- 7
- Ödül
- 5
Çok teşekkürler 🙏Tek tük duyuyoruz birşeyler ama denk gelirse balık lüfer boylar güzel
Şimdiden rast gelsin..
Çok teşekkürler 🙏Tek tük duyuyoruz birşeyler ama denk gelirse balık lüfer boylar güzel
Şimdiden rast gelsin..
Bilgilendirme için tesekkürler.şile şuan taze ve iri yeme av veriyor,küçük yemin varsa sadece takım kestirir durursun zira küçük yemi sığdırmak için kancaları küçültmek zorunda kalınıyor,saatindede bir düzen yok,bir bakıyorsun 7 de vuruş başlıyor bir bakıyorsun egce 11 e kadar tık yok o saatten sonra peşi ardına vuruşlar alınıyor
Tarabya, kalender, çubuklu çingene palamutu çıkıyor, dün tarabyadan 3 palamut aldım, çarşamba 2 tane tutmuştum.![]()
M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kurşun arkasıTebrikler. Kurşun arkasıyla mı aldınız yoksa spinle mi?
122620 dosyayı görüntüle
Cuma gecesini çok kıymetli 3 insandan oluşan United Fishing Team ile geçirdim. Balığın maalesef olmadığı ama kaliteli 3 birey sayesinde huzurun tavan yaptığı, hoş bir av gecesi oldu.
Videoda balığı incitmeden denize salma telaşıyla Bay @Bedri35 'e başkan diye hitap ettiğime aldanmayın. O grubun başkanı elbette @Umut19 'dur. 🙂
Bu vesileyle bu av grubunun 3. üyesi bir diğer değerli hobidaş @OmerAydın 'e de selamlarımı ileteyim. O da o gece kısa soluklu bir çalışma yaptı.