katilhamsi
Daimi Üye
- Adı
- Kadir
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Yani sen şimdi diyorsun ki balığa gitBoğaza mezgit avına gittik birkaç arkadaş. Yem için gümüş çaparisi ile yem tutalım dedik. Oltayı 20gr kurşunla yukarı aşağı sallamaya başladım. Küt birşey asıldı kopardı koparacak. 3.9m surf kamış 0.8 köstek 0.10 beden gümüş çaparisiyle birlikte sert bir mücadeleye giriştik vuran canavarla. O asılıyor aşağıdan ben taş gibi sıkılı kalamaylakoparmasın diye kamışı suya indiriyorum. Biraz pay veriyor iki üç tur sarıyorum. Birkaç dakikalık mücadele ile yoruldu herif. Palamut mu iskorpit mi soruları ile aynayı görünceye kadar boğuştuk. Aynayı verince yanımdaki arkadaşlar "vanoz vanoz" diye bağırdılar. Epey yukarı çıkınca herkesin yüzünde o kocaman soru işareti? "Bu ne yahu?" İyice yorulunca ya bismillah diyip dişleri sıkarak yavaşça yukarı almayı başarabildik. 35-36 cm boyunda koca oğlan istavritmiş!
herkesin yüzünde büyük bir şaşkınlık. Arka taraftan "Palamut mu ? Palamut mu?" diye soranlar da gelip iyice emin oldular istavrit olduğunda. Birkaç fotoğraf çektik. Paşa da kovayı boyladı.
Ekli dosyayı görüntüle 122414
MaşaAllah

. Palamuttan dolayı pek göze batmadı ama tekneler çinekopun kökünü kuruttu geçen sene. Limit altı çok balık düştü tezgahlara malesef.