Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

kml7

Aktif Üye
Adı
Kemal
Öncelikle tebrikler. Anladığım kadarıyla güzel ve zevkli bir av olmuş. Daim olsun.

Emirgan platformlar tarafında kurşun arkası verimi nasıldı, gözlemleyebildiniz mi? Bilgi verebilir misiniz?

Yine günlerden BALIK 🐟
Kıyıdan yemli vasat olması sebebi ile yine istavrit peşine düştük. Mera emirgan. Camii önü rampa kalabalık. İskele binasının yanına, binanın saçak altına yerleştim. Yaklaşık saat 10.00 a kadar tek başıma olta salladım. Sonrasında ise 3 kişiydik. Ne özelliği varsa herkes camii karşısında toplanmıştı. 07,30 gibi başlayan balıkavını, kovanın dolması sebebi ile 14,00 te sonlandırdım. Yalan yok azda olsa ıslandık.
Çok şükür balık aktı. 8,5 kilo istavrit, boylar iyi. Arada 3-5 kraça 3-5 yaprak suya iade. Bir iki istavrit yarım geldi. Kurşun arkası çalışmam. 175 gr kurşunda dipte sürükleniyor. Çapari atan 2-3 kişide olduğu için yemliye hiiiiiçç yeltenmedim.
Ekli dosyayı görüntüle 123312

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Öncelikle tebrikler. Anladığım kadarıyla güzel ve zevkli bir av olmuş. Daim olsun.

Emirgan platformlar tarafında kurşun arkası verimi nasıldı, gözlemleyebildiniz mi? Bilgi verebilir misiniz?
Camii karşısındaki platformda ve sütişin önünde kurşun arkası çalışan vardı., Ama kovalar boştu. Saat 10 gibi tekrar dolaştığımda 2 ayrı kovada birer tane vardı. Birindeki çinekop, diğeri iri çinekoptu. Sarı yada lüfer görmedim. 10 dan sonrasında gezmedim. Ama sabah 10 da bulunduğum yeri boş gördüğü için gelen bir arkadaş toplanıp ayrıldığım saatte kadar rapala çalıştı., ıhhhhh.

kml7

Aktif Üye
Adı
Kemal
Camii karşısındaki platformda ve sütişin önünde kurşun arkası çalışan vardı., Ama kovalar boştu. Saat 10 gibi tekrar dolaştığımda 2 ayrı kovada birer tane vardı. Birindeki çinekop, diğeri iri çinekoptu. Sarı yada lüfer görmedim. 10 dan sonrasında gezmedim. Ama sabah 10 da bulunduğum yeri boş gördüğü için gelen bir arkadaş toplanıp ayrıldığım saatte kadar rapala çalıştı., ıhhhhh.
Verdiğiniz detaylar için çok teşekkür ediyorum. Tekrardan rast gelsin.

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bu akşam spin için aşiyan,rumeli hisarı iskele yanı taraflarına gidesim var.

ufak da olsa bir şey tutma şansım var mı, meraların son durumu hakkında bilgi sahibi olan varsa yazarsa sevinirim

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
bu akşam spin için aşiyan,rumeli hisarı iskele yanı taraflarına gidesim var.

ufak da olsa bir şey tutma şansım var mı, meraların son durumu hakkında bilgi sahibi olan varsa yazarsa sevinirim
Malesef pek şansınız yok. Balık kalmadı boğazda.

pars

Aktif Üye
Kalmayan sadece balık olsa keşke. İnsanların umutlarını, zevklerini, hobilerini çaldılar.

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
IMG_1886.jpg

Tek av tüm boğaz durumunu vermez ama güncel durumu merak eden varsa en azından fikir verir diye yazıyorum. 2-3 aydır sahaları yoklamıyordum. Bu sabah suyu Beylerbeyi'ne kurşun arkasına gittim. Sadece 1 çinekop geldi yaklaşık 20 cm. Çapariye tek tük istavrit geliyordu ben 10 gibi ayrılırken. Ama sabah suyu istavrit yapmadı.

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Ekli dosyayı görüntüle 123472
Tek av tüm boğaz durumunu vermez ama güncel durumu merak eden varsa en azından fikir verir diye yazıyorum. 2-3 aydır sahaları yoklamıyordum. Bu sabah suyu Beylerbeyi'ne kurşun arkasına gittim. Sadece 1 çinekop geldi yaklaşık 20 cm. Çapariye tek tük istavrit geliyordu ben 10 gibi ayrılırken. Ama sabah suyu istavrit yapmadı.
Muhsin sen de boğaza inmiyorsan bu sene balık yok, seni hep takip ederim :)
Evlat beşikte olduğundan bu sene balığa gidemiyorum, açıkçası üzülmüyorum da :)

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

budun

Yeni Üye
Adı
naim
Son bir aydır denizin kuru fasulyesi istavrit verimliydi, dişli bu sene uzun olta dışında pek görülmedi.su sıcaklığı maalesef düşmedi bu sene kadar lodoslu hava ben görmedim.

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi