İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yakın zamanda Galata Köprüsü veya Zeytinburnu - Yenikapı sahile giden var mı acaba? Balık durumu hakkında bilgi verebilir misiniz? Pazar veya Pazartesi gitmeyi düşünüyoruz, fikirlerinize veya önerilerinize açığız. Zeytinburnu tarafında oturuyoruz arabaya yok toplu taşımayla gidebileceğimiz yerler olursa daha iyi olur.
galata köprüsünden çapari ile istavrit, yemli çinekop avlayabilirsiniz

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cuma günü Anadolu yakası kurşun arkası 10:00 - 12:00 arası av raporu. 200gr kurşun ile dipten yavaş sarım ile geldiler. Mesafe çok değişken. Uzak atışta 2-3 sarımda binen de var takip edip yakında binen de var.
Eve dönerken birkaç merayı da gezerek gittim. Kovalara baktım herkes az çok nasibini almış. Balık küçük sürüler halinde geziyor. Denk getiren, gün boyu kalan kovasını dolduruyor.

Dosyalar

• WhatsApp Image 2025-02-04 at 14.21.28.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-04 at 14.21.28.jpeg
    75 KB · Okunma: 135
Cuma günü Anadolu yakası kurşun arkası 10:00 - 12:00 arası av raporu. 200gr kurşun ile dipten yavaş sarım ile geldiler. Mesafe çok değişken. Uzak atışta 2-3 sarımda binen de var takip edip yakında binen de var.
Eve dönerken birkaç merayı da gezerek gittim. Kovalara baktım herkes az çok nasibini almış. Balık küçük sürüler halinde geziyor. Denk getiren, gün boyu kalan kovasını dolduruyor.
cuma günü o saatlarde sadece 1 tane alabildim. kandillide. siz hangi meradan aldınız.

Bu dönemde kurşunsuz direkt spin arkası rapala ile Anadolu yakası boğazdan balık almak mümkün olur mu?

Bu dönemde kurşunsuz direkt spin arkası rapala ile Anadolu yakası boğazdan balık almak mümkün olur mu?
Çok zor hatta imkansız, zira balık kanala yattı sular soğudu. Yolunu kaybedip ben bi yukarı yapayım sahilde ne var ne yok diyen balık olursa belki 🙂
Bu dönem ağır işçilik dönemi, 250 Gr ortalaması ile Allah ne verdiyse. )

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Soğuk havada rapalaya devam 🙂 240 gram metal kaşık

2d504b53953c89784cc038c662fda584.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Takdire şayansın bel fıtığım yoklama çekiyor 10 gündür, göze alamıyorum soğuk havayı...

Yok mu boğazda balıkçı, dönüş balığı gören var mı 🙂

Back