Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yok dişli henüz akıp gitmedi, en azından ben öyle temenni ediyorum :)
Şubata kadar devam edecez, tıpkı 2016 ve 2020 gibi. 4 yılda bir diyorum ve her dört yılda bir haklı çıkıyorum :)

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah , ağzından bal damlıyor üstad :)

Tuonela

Yeni Üye
Adı
Atila F
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bugün Tarabya Oteli civarı sabahtan spin takım ile at çek yaptım ama tek vuruş bile alamadım, sonra vibrasyon denedim onda da bir numara olmadı. Güneş yükselmeye başlayınca çapariye döndüm, etrafımda normalde olduğundan çok daha az kişi vardı bugün hava güzel olmasına rağmen. Genellikle kıraça çekti çoğu kişi, aralarda tek tük de olsa iri boy istavrit denk geliyordu. Akıntı ve rüzgar yokken sabah iyi mesafelerden geldi iriler ama rüzgar başlayınca aynı mesafeleri atamamaya başladım. Günü yaklaşık 60-70 parça istavritle tamamladım, bir o kadar kıraçayı da geri attım.

herkese iyi avlar

[FUEGO]Emre

Yeni Üye
Adı
Emre İ.
Yakın zamanda Galata Köprüsü veya Zeytinburnu - Yenikapı sahile giden var mı acaba? Balık durumu hakkında bilgi verebilir misiniz? Pazar veya Pazartesi gitmeyi düşünüyoruz, fikirlerinize veya önerilerinize açığız. Zeytinburnu tarafında oturuyoruz arabaya yok toplu taşımayla gidebileceğimiz yerler olursa daha iyi olur.

budun

Yeni Üye
Adı
naim
Yakın zamanda Galata Köprüsü veya Zeytinburnu - Yenikapı sahile giden var mı acaba? Balık durumu hakkında bilgi verebilir misiniz? Pazar veya Pazartesi gitmeyi düşünüyoruz, fikirlerinize veya önerilerinize açığız. Zeytinburnu tarafında oturuyoruz arabaya yok toplu taşımayla gidebileceğimiz yerler olursa daha iyi olur.
galata köprüsünden çapari ile istavrit, yemli çinekop avlayabilirsiniz

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökse

Üye
Adı
Gökse
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Cuma günü Anadolu yakası kurşun arkası 10:00 - 12:00 arası av raporu. 200gr kurşun ile dipten yavaş sarım ile geldiler. Mesafe çok değişken. Uzak atışta 2-3 sarımda binen de var takip edip yakında binen de var.
Eve dönerken birkaç merayı da gezerek gittim. Kovalara baktım herkes az çok nasibini almış. Balık küçük sürüler halinde geziyor. Denk getiren, gün boyu kalan kovasını dolduruyor.

Ekli dosyalar

Arifatas

Üye
Adı
Hacı Arif ATAŞ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Cuma günü Anadolu yakası kurşun arkası 10:00 - 12:00 arası av raporu. 200gr kurşun ile dipten yavaş sarım ile geldiler. Mesafe çok değişken. Uzak atışta 2-3 sarımda binen de var takip edip yakında binen de var.
Eve dönerken birkaç merayı da gezerek gittim. Kovalara baktım herkes az çok nasibini almış. Balık küçük sürüler halinde geziyor. Denk getiren, gün boyu kalan kovasını dolduruyor.
cuma günü o saatlarde sadece 1 tane alabildim. kandillide. siz hangi meradan aldınız.

lapin

Daimi Üye
Adı
Mert S.
Dün çubukludaydım 250 gram durmuyordu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

amusaballi

Yeni Üye
Adı
Aydın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu dönemde kurşunsuz direkt spin arkası rapala ile Anadolu yakası boğazdan balık almak mümkün olur mu?

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bu dönemde kurşunsuz direkt spin arkası rapala ile Anadolu yakası boğazdan balık almak mümkün olur mu?
Çok zor hatta imkansız, zira balık kanala yattı sular soğudu. Yolunu kaybedip ben bi yukarı yapayım sahilde ne var ne yok diyen balık olursa belki :)
Bu dönem ağır işçilik dönemi, 250 Gr ortalaması ile Allah ne verdiyse. )

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi