İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün tekne ile av yapan bir dostum ile görüştüm anadolu hisarı ve beykoz açıklarında palamut ve lüfer hala daha çıkıyomuş. Ama bu mevsimde ne kadar lezzetli olur tartışılır. Kıyı avcılığında da tek tük te olsa uzak mesafelere atış yapabilirseniz alma olasılığınız var.
Nasibimizi zorlayacağız o halde 🙂

Sorması ayıp nereden duydun böyle bir üfürmeyi 🙂
Üfürme değil tekneyle canlı yayın gördüm Anadolu fenerinin oradan tekne çaparisi ile aldılar. Kıyı ve boğaz içi için erken olabilir. Belki arkadaş Çubuklu'dan çıkan numune vardı bir tane gece lrf ye gelmiş hatta bir 10-15 gün oluyor onu duymuştur.

Üfürme değil tekneyle canlı yayın gördüm Anadolu fenerinin oradan tekne çaparisi ile aldılar. Kıyı ve boğaz içi için erken olabilir. Belki arkadaş Çubuklu'dan çıkan numune vardı bir tane gece lrf ye gelmiş hatta bir 10-15 gün oluyor onu duymuştur.
Yunus'un numuneyi söylüyorsan o 1 ay oldu be bedri hoca, en son sinoptaydılar, dün tarabya tarafındaydım henüz bir kıpırdanma yoktu, herkes havaların inmesini ve bir değişiklik olmasını bekliyor. ayın 15'ini geçti yavaş yavaş çingeneler girecek normal ama şu an öyle bir duyum üfürmesi nereden cıoktı ben onu merak ettim.

haa inşallah tez zaman tez vakite de girsin tabii, bekliyoruz 🙂

Yunus'un numuneyi söylüyorsan o 1 ay oldu be bedri hoca, en son sinoptaydılar, dün tarabya tarafındaydım henüz bir kıpırdanma yoktu, herkes havaların inmesini ve bir değişiklik olmasını bekliyor. ayın 15'ini geçti yavaş yavaş çingeneler girecek normal ama şu an öyle bir duyum üfürmesi nereden cıoktı ben onu merak ettim.

Muhtemelen tekne avlarını duymuşlardır. Onlar da fener taraflarından tekne ile 50 li çapari avı hem şans yüksek hem açıktan av yapıyorlar.

Çubukludan 4 balık çıktı sanırım 3 4 gün oldu , ayrıca avrupa yakasından kamış deneyen bir arkadaşımız da 1 adet aldı bunlar benim canlı kanlı şahit olduklarım üfürmeden kastınız buysa tabi 🙂
Bu sıcakta 2 balık için maraton koşacak arkadaşlara başarılar dilerim 🙂

Çubukludan 4 balık çıktı sanırım 3 4 gün oldu , ayrıca avrupa yakasından kamış deneyen bir arkadaşımız da 1 adet aldı bunlar benim canlı kanlı şahit olduklarım üfürmeden kastınız buysa tabi 🙂
Bu sıcakta 2 balık için maraton koşacak arkadaşlara başarılar dilerim 🙂
aynen kastım bu 😀

bir de ben deneyim makinamı bakayım 🙂

Kalender'de malzemeci bi arkadaş aradı.8 balık aldım diye.bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası ama yine de sormak istedim.
malzemeci arkadaşlara sorsan her gün boğazda millet kofana cekiyor, orkinosa kafa atıyor ya

perşembe veya cuma kalendere gidip olay yeri raporu gecerim ben 🙂

Back