İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kumlarda atacağın en iyi mesafe taş çatlasın 110 metre oradada derinlik olsun olsun 2-3 metre,şu an oralarda kullanılan takım fırdönün 10-15 cm altına kurşun 50-60 cm kösteğede mantarlı takım
3 olta var suda 1 tanesi klasik mantarlı takım diğer ikisi kefal fleto köpüklü takım biri uzun diğeri kısa köstek şimdi sizin yazdığınız şekilde bir tanesinin köstek boyuna daha da kıslatıcam

Dostlar 12 Ekim 2025 Beykoz sosyal tesisten bildiriyorum balık yok sebebi gırgırlar balık birakmıyor kıyıya paralel ağ atıyorlar durum böyleyken sabah balığını alıp gidiyorlar öğlen gelip ağ atıp gidiyorlar yetkililere bildiriyoruz kıyıdan ağ atıyorlar yetkililer bizi tehtiti ediyor neymiş asılsız ihbar yapıyormuşuz neymiş 24 metre derinlikte atabilirlermiş düşünün artık gün geçtikçe boğaz harağ ediliyor balık popilerisi azalıyor yavru balıklar avlanıyor tekne ağı attıktan sonra saten bütün yosunlar karaya vurdu balık olurmu hiç yani 3 haftadır gidiyoruz artık pes ettik gitmicez çünkü denemediğiiz takım kalmadı yok eskiden güzel balık olurdu buralarda.

Dostlar 12 Ekim 2025 Beykoz sosyal tesisten bildiriyorum balık yok sebebi gırgırlar balık birakmıyor kıyıya paralel ağ atıyorlar durum böyleyken sabah balığını alıp gidiyorlar öğlen gelip ağ atıp gidiyorlar yetkililere bildiriyoruz kıyıdan ağ atıyorlar yetkililer bizi tehtiti ediyor neymiş asılsız ihbar yapıyormuşuz neymiş 24 metre derinlikte atabilirlermiş düşünün artık gün geçtikçe boğaz harağ ediliyor balık popilerisi azalıyor yavru balıklar avlanıyor tekne ağı attıktan sonra saten bütün yosunlar karaya vurdu balık olurmu hiç yani 3 haftadır gidiyoruz artık pes ettik gitmicez çünkü denemediğiiz takım kalmadı yok eskiden güzel balık olurdu buralarda.
malesef harami zihniyetine devlet çanak tutuyor. sırf o balıklar ihraç edilip döviz gelecek diye ülkenin sermayesini bitiriyoruz.

WhatsApp Image 2025-10-13 at 09.11.54.jpeg

12.10.2025 tarihinde 20:00 - 00:30 arası Ogün abimin yaptığı yemli av. 2 tane de ben yakaladım ama fotoğraf çekmediğim için sadece bu ikiliyi atıyorum.

Cuma ve Pazar günleri olmak üzere Beykoz Çubuklu'da 2 yemli av yaptık, toplamda 10 tane çinekop aldık. 12 tane de takoz istavrit aldık, onlarında çinekoptan arda kalır yanı yok.

Balık, saat 21:00 gibi kendini gösterdi. 23:00 gibi de vuruşlar azaldı. Yakın diyebileceğim mesafeden daha fazla hareket aldık. Açıkta çok daha zayıftı.

Taze yeme daha istekliydi. Tezgah yemi ile avlanan arkadaşlar genelde takoz istavrit aldılar. Tezgahta da artık istavriti bulmak ayrı bir sıkıntı olmaya başladı.

Aynı saatlerde beraber av yaptığımız 4-5 kişi daha vardı onlarda nasiplerini aldılar.

Bu dönemlerde balık hızlı olmadığı için yemin kalitesi, iğnelerin keskinliği, yemin iğnelere iyi bir şekilde takılması ve balık vurduğunda hızlı tasmalama gibi detaylar daha fazla önem arz ediyor.

126856 dosyayı görüntüle
12.10.2025 tarihinde 20:00 - 00:30 arası Ogün abimin yaptığı yemli av. 2 tane de ben yakaladım ama fotoğraf çekmediğim için sadece bu ikiliyi atıyorum.

Cuma ve Pazar günleri olmak üzere Beykoz Çubuklu'da 2 yemli av yaptık, toplamda 10 tane çinekop aldık. 12 tane de takoz istavrit aldık, onlarında çinekoptan arda kalır yanı yok.

Balık, saat 21:00 gibi kendini gösterdi. 23:00 gibi de vuruşlar azaldı. Yakın diyebileceğim mesafeden daha fazla hareket aldık. Açıkta çok daha zayıftı.

Taze yeme daha istekliydi. Tezgah yemi ile avlanan arkadaşlar genelde takoz istavrit aldılar. Tezgahta da artık istavriti bulmak ayrı bir sıkıntı olmaya başladı.

Aynı saatlerde beraber av yaptığımız 4-5 kişi daha vardı onlarda nasiplerini aldılar.

Bu dönemlerde balık hızlı olmadığı için yemin kalitesi, iğnelerin keskinliği, yemin iğnelere iyi bir şekilde takılması ve balık vurduğunda hızlı tasmalama gibi detaylar daha fazla önem arz ediyor.
demekki akşam üzeri yaptı biz gündüz ordaydık sabah 5 den öğlen 2 kadar akşam yemli denemedik hiç

Dişli kıyılamaya başladı. Açık atan denk getirirse lüfer sarıkanat alıyor. Yakın mesafede çinekop, yada yapraktan hallice. Pazar gecesi yemlide 6 parça aldım. 2 si suya iade. Yanımda arkadaş bir lüfer aldıki sağlamdı. Taze yem, ince mantar arıyor. İlk 1-2 saate kalın mantar kullanmıştım. Sonrasında inceye döndükten sonra gece 10.00-02.00 arası balık aldım. İkiden sonra balık kesti. Buna rağmen ben toplanana kadar gördüğüm 3-4 kişi daha aldı.
IMG_1396.jpeg

Herkese iyi forumlar
Bu akşam Çubuklu Sahildeydim. Kurşun arkası denedim ancak gelen bir şey olmadı. Bi abi güzel bir lüfer almış durak tarafında. Bir sefer kurşunu fırlattım arkadaşa verdim çeksin diye, midye çekti🙂
IMG_8888.png

Cuma sabah spin, cumartesi akşam yemli ve bu sabah da spin olmak üzere Üsküdar denendi. Spin yapan 2-3 kişi var ben oradayken balık alan görmedim. Yemli av yapan 15-16 kişiden 20:00-00:00 arası iki kişi birer balık aldı. Yem taze izmarit. izmariti merada satan oluyor.

Karar verdim artık kediler için düzenli yaptığım izmarit ve kaya balığı avı, kedi beslemesi gününü salt olarak izmarit tutma günü ilan ediyorum. 2 izmariti 1 Budweiser biraya bırakacağım. Canlı canlı izmarit, gel ağam gel paşam, abe heyran geeel!

Back