Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

E

Erden Eren

Misafir
1) Senin balık konusundaki, limit konusundaki hassasiyetini bizzat bilirim.

2) Lakin bu hassasiyetin senin balığın yedi ceddini katledenleri farklı saiklerden yola çıkarak kıyı balıkçılarıyla aynı kefeye koymuş olduğun gerçeğini inkar edemez.

3) Hala ısrarcıyım ve yanılırsam da herzaman olduğu üzere "Yanıldım, haklısın." demekten asla beis duymam, bahsi geçen tekneler ile salt bir kıyı hatta onlarca kıyı balıkçısının tuttuğu balık gramajını bir tutmak akıl karı değil.

Umut19

Aktif Üye
Adı
umut
Kan Grubu
A Rh Negatif
Yem konusunda ustalara katılıyorum, diğer yemlere de gelir bu balık, ama izmarit yakalamak daha kolay bizim buralarda şu an, istavrit yok gibi bişey.. Kartaldan koçtaşın ilersinden aldım soranlar olmuş çin kurdu ile.. Bostancıda balık yok çöl orası, o yüzden asla gitmiyorum, Balık boyuna gelirsekte işaret parmağı kadar yaprak çinekopu alıp kovaya atan adam eğitilmez, uğraşılmaz,muhattap alınmaz..

Son düzenleme:

Cetin_34

Aktif Üye
Adı
Çetin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Eteğimizdeki taşları dökelim o zaman geçen sene ben ki haftada 1 bilemedin 2 sefer balığa giden biri olarak Kasım ve Aralık aylarında yaklaşık 60 kg a yakın çinekop ve sarıkanat yakaladım yakaladığım her balık benim 1 karışım dan büyük 23-24 cm civarında balıklar dı benim av yaptığım yerde her gün 8- 10 kilo civarı balık alan arkadaşlar vardı evet gırgır lar bizden çok fazla balık yakalıyor olabilir ama bizde en az bir gırgır kadar balık yakalıyoruz..
60 kg bana biraz fazla gibi geldi.bunca yıllık balıkçıyım tüm zamanlarda toplamda 60 kg yakalamamışımdır.

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
60 kg bana biraz fazla gibi geldi.bunca yıllık balıkçıyım tüm zamanlarda toplamda 60 kg yakalamamışımdır.
ilk başta takvim tutarak başladım kayıt altına almaya sonrasında eve geldiğimde balıkları tartarak dolaba kaldırmaya başladım :) bu şekilde hem yıllık hasılatı takip edebiliyorum hem takvimi takip etmiş oluyorum aslında hava durumu basınç gibi verileri de işleyesim varda bu gün balığın havası hadi gidelim şeklinde değil de şu gün gidelim ya nasip tarzında av yaptığım için onları kayıt altına almıyorum :)

E

Erden Eren

Misafir
ilk başta takvim tutarak başladım kayıt altına almaya sonrasında eve geldiğimde balıkları tartarak dolaba kaldırmaya başladım :) bu şekilde hem yıllık hasılatı takip edebiliyorum hem takvimi takip etmiş oluyorum aslında hava durumu basınç gibi verileri de işleyesim varda bu gün balığın havası hadi gidelim şeklinde değil de şu gün gidelim ya nasip tarzında av yaptığım için onları kayıt altına almıyorum :)

Arşiv tutma konusunda kendime rakip olarak gördüğüm yegane insansın. Her ikimiz de gayet iyi biliyoruz ki, geçmişe dair tutulan, özellikle kendi gözlemlerimize dayalı tutulan tüm veriler müthiş faydalı ve kanaate varmaya dair pozitif katkı sunmakta.

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Arşivi de paylaşayım madem :)

27 ekim 1 tane
9 kasım 1 tane
11 kasım 2 tane
16 kasım 10 tane
17 kasım 2 kilo
23 kasım 22 tane
24 kasım 5 kilo
27 kasım 6 tane
diye Aralığa kadar devam ediyor 5 kilo olan kurşun arkası avı diğerleri spin sonrasında lrf olanlar da var yer ve disiplini kopyalamadım azcık gizemli olsun :D geneli kaba çinekop ve sarıkanat :) ayrıca hiç de öyle haftada 1 2 değil kasım aralık ayında tam saha pres yapmışım :D

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Böyle kısır bir dişli sezonu görmedim avrupa yakası çok kısır 10-15 kişi sahte veya vib atıyor çıkan balık 3-5 , Kasım ayı ortasına kadar dişli kendini göstermezse sezon vasat bitecek gibi

Spin kamış tamiri için işin ehli usta arıyorum
Uç kısımdan kırıldı kamış

fikret0134

Yeni Üye
Adı
fikret
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
1 aydır rumeli hisarı beykoz heryere gittim 1 tane bile alamadım bnm bildiğim ağustosayı palamut başlar bu aylarda çok olurdu eskiden ama şimdi yok alanlar tekne ile alıyor zargana takıyor adamlar lüfer alıyor beylerbeyi tekneler cirit atıyor.

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Böyle kısır bir dişli sezonu görmedim avrupa yakası çok kısır 10-15 kişi sahte veya vib atıyor çıkan balık 3-5 , Kasım ayı ortasına kadar dişli kendini göstermezse sezon vasat bitecek gibi

Spin kamış tamiri için işin ehli usta arıyorum
Uç kısımdan kırıldı kamış
Poyraz balık Pendik,
Süha abi işin ehlidir...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kefeliköy. Saat 16.30 da çift olta yemliye yatırdım. Şu anda saat 21.14
Toplamda 30-35 olta var suda.Kimsede balık yok.
TIK YOK. 😀
IMG_1641.jpeg

IMG_1647.jpeg

Av raporu sonucudur. ( 01.11.2025 gece 02.00)
Tek vuruş 😀. Tek balık 😀. Suya iade 😂😂😂
(Yaprak)
IMG_1653.jpeg

Son düzenleme: