İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
60 kg bana biraz fazla gibi geldi.bunca yıllık balıkçıyım tüm zamanlarda toplamda 60 kg yakalamamışımdır.
ilk başta takvim tutarak başladım kayıt altına almaya sonrasında eve geldiğimde balıkları tartarak dolaba kaldırmaya başladım 🙂 bu şekilde hem yıllık hasılatı takip edebiliyorum hem takvimi takip etmiş oluyorum aslında hava durumu basınç gibi verileri de işleyesim varda bu gün balığın havası hadi gidelim şeklinde değil de şu gün gidelim ya nasip tarzında av yaptığım için onları kayıt altına almıyorum 🙂

ilk başta takvim tutarak başladım kayıt altına almaya sonrasında eve geldiğimde balıkları tartarak dolaba kaldırmaya başladım 🙂 bu şekilde hem yıllık hasılatı takip edebiliyorum hem takvimi takip etmiş oluyorum aslında hava durumu basınç gibi verileri de işleyesim varda bu gün balığın havası hadi gidelim şeklinde değil de şu gün gidelim ya nasip tarzında av yaptığım için onları kayıt altına almıyorum 🙂

60 kg bana biraz fazla gibi geldi.bunca yıllık balıkçıyım tüm zamanlarda toplamda 60 kg yakalamamışımdır.

Arşiv tutma konusunda kendime rakip olarak gördüğüm yegane insansın. Her ikimiz de gayet iyi biliyoruz ki, geçmişe dair tutulan, özellikle kendi gözlemlerimize dayalı tutulan tüm veriler müthiş faydalı ve kanaate varmaya dair pozitif katkı sunmakta.

Arşivi de paylaşayım madem 🙂

27 ekim 1 tane
9 kasım 1 tane
11 kasım 2 tane
16 kasım 10 tane
17 kasım 2 kilo
23 kasım 22 tane
24 kasım 5 kilo
27 kasım 6 tane
diye Aralığa kadar devam ediyor 5 kilo olan kurşun arkası avı diğerleri spin sonrasında lrf olanlar da var yer ve disiplini kopyalamadım azcık gizemli olsun 😀 geneli kaba çinekop ve sarıkanat 🙂 ayrıca hiç de öyle haftada 1 2 değil kasım aralık ayında tam saha pres yapmışım 😀

Böyle kısır bir dişli sezonu görmedim avrupa yakası çok kısır 10-15 kişi sahte veya vib atıyor çıkan balık 3-5 , Kasım ayı ortasına kadar dişli kendini göstermezse sezon vasat bitecek gibi

Spin kamış tamiri için işin ehli usta arıyorum
Uç kısımdan kırıldı kamış

1 aydır rumeli hisarı beykoz heryere gittim 1 tane bile alamadım bnm bildiğim ağustosayı palamut başlar bu aylarda çok olurdu eskiden ama şimdi yok alanlar tekne ile alıyor zargana takıyor adamlar lüfer alıyor beylerbeyi tekneler cirit atıyor.

Böyle kısır bir dişli sezonu görmedim avrupa yakası çok kısır 10-15 kişi sahte veya vib atıyor çıkan balık 3-5 , Kasım ayı ortasına kadar dişli kendini göstermezse sezon vasat bitecek gibi

Spin kamış tamiri için işin ehli usta arıyorum
Uç kısımdan kırıldı kamış
Poyraz balık Pendik,
Süha abi işin ehlidir...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kefeliköy. Saat 16.30 da çift olta yemliye yatırdım. Şu anda saat 21.14
Toplamda 30-35 olta var suda.Kimsede balık yok.
TIK YOK. 😀
IMG_1641.jpeg

IMG_1647.jpeg

Av raporu sonucudur. ( 01.11.2025 gece 02.00)
Tek vuruş 😀. Tek balık 😀. Suya iade 😂😂😂
(Yaprak)
IMG_1653.jpeg

Son düzenleme:
Beykoz Çubuklu feribot iskelesi yanında saat 18:00 - 23:00 arası yaptığım yemli avda 2 tane çinekop alabildim. İstavrit yakalamanın çok zor olduğu bu zamanda mecburen tezgah yemi ile avlandım. Av yaptığım tüm zamanlarda istavritin bu kadar yok olduğu bir zaman hatırlamıyorum. 1-2 gün olmazsa 3. gün mutlaka istavrit yakalayabiliyorduk ama bu sezon inanılmaz bir kısırlık var yada benim avda bulunduğum sürelerde balık olmuyor kısmetsizlik bende de olabilir. Genellikle yem amaçlı istavrit yakalamak için Anadolu yakasındaki meraları tercih ediyorum (kuleli, kandilli, çubuklu vs.)
Diğer meralarda da durum aynı mı?

Beykoz Çubuklu feribot iskelesi yanında saat 18:00 - 23:00 arası yaptığım yemli avda 2 tane çinekop alabildim. İstavrit yakalamanın çok zor olduğu bu zamanda mecburen tezgah yemi ile avlandım. Av yaptığım tüm zamanlarda istavritin bu kadar yok olduğu bir zaman hatırlamıyorum. 1-2 gün olmazsa 3. gün mutlaka istavrit yakalayabiliyorduk ama bu sezon inanılmaz bir kısırlık var yada benim avda bulunduğum sürelerde balık olmuyor kısmetsizlik bende de olabilir. Genellikle yem amaçlı istavrit yakalamak için Anadolu yakasındaki meraları tercih ediyorum (kuleli, kandilli, çubuklu vs.)
İstavrit yok hocam bana 2021 kasımını hatırlatıyor tek tük olan istavriti de kenardaki takımcılar 5 TL ye satıyordu güzel boy dişli vardı suda ama yemsizlikten av yapamıyorduk.
Üsküdar tarafında istavrit alıyorlar gündüz o taraflara bakmanızı tavsiye ederim

Yok yok, içiniz rahat olsun, istavrit ortada yok. Eskiden en azından sabah ve akşam suyunda çapari ile kova doldurulan istavrit KAYIP. Meraya inerken eskiden tedbir amaçlı tezgahtan yarım kilo istavrit alırdım. Merada ise akşam suyu çapari ile canlı ne alabilirsem. (Genelde çift kamış atarım yemlide ve sabahlarım)
Şimdilerde ise mantarlı yemli takıma gelen iri istavritlere seviniyorum. 😀

Back