Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kiniklar

Aktif Üye
Adı
sinan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dün akşam avrupa yakasındaki çoğu merayı ziyaret ettim yemli denedim 3 saat boyunca vuruş bile olmadı alanıda görmedim arkadaşlardan aldığım habere göre sabahta yapmamış herkeze rast gele...

OnuR67

Daimi Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Cuma ve cumartesi yağışlı ve rüzgarlı göründüğünden bu sabah suyunu yoklayayım dedim.

Avrupa yakası, 200 gr. kurşun kaşık ve çeşitli sahteler ile avlandım.
Günün en güzel sürprizi, 33 cm. 740 gr. lık kuzuydu.

Rastgelsin.

Ekli dosyayı görüntüle 10123 Ekli dosyayı görüntüle 10123Ekli dosyayı görüntüle 10124 Ekli dosyayı görüntüle 10125 Ekli dosyayı görüntüle 10126 Ekli dosyayı görüntüle 10127 Ekli dosyayı görüntüle 10128
@Fecri Abi kuzu harika eline sağlık, dün dikişlerim alındıktan sonra bugün sabah suyuna meraya inicektim, akşamdan takımları hazırladım, gece elimin ağrısıyla uyandığımda dikiş yerinin iltihaplandığını gördüm zorlamaya gerek yok dedim inmedim meraya, nasip olsaydı berabermişiz abi ;)

3rdem

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@Fecri Abi kuzu harika eline sağlık, dün dikişlerim alındıktan sonra bugün sabah suyuna meraya inicektim, akşamdan takımları hazırladım, gece elimin ağrısıyla uyandığımda dikiş yerinin iltihaplandığını gördüm zorlamaya gerek yok dedim inmedim meraya, nasip olsaydı berabermişiz abi ;)

Hayirdir dostum neyin var

3rdem

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok geçmiş olsun umarim kisa zamanda düzelir

Musti.barut

Daimi Üye
bugün enterasan birşey oldu devamlı zamansız öten komşumuzun horozuna bayadır kafayı takmıştım bugün yasak bölgeye giren horozu düşe kalka yakaladım kötü emellerimin kurbanı olan horozdan bir tutam tüy kopardım şuan pişman olsamda boş geçen avsız ve uğraşsız günlerime biraz faydası dokundu :)

kendisinden özür diliyor bundan sonra zamanlı ötmesini rica ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...