Gunaydin arkadaslar, benim yazdigim paragrafta herhangi bir reklam ibaresi yok , firmanin ortagi ve calisani da degilim kimseden firmayi takdir etmesini de istemedim sonra beni ilgilendirmez , ben sadece arkadasimizin basina gelen kamis olayinda tesadufen magazadaydim ve probleminin cabucak hallolmasi beni bir musteri olarak cok memnun etti, hatta uzun zamandir almayi dusundugum kamistan bir tane de ben aldim.Serzenisimin nedeni sadece rahmani, arkadas problemini yazmis , problemde hemen cozulmus, isim cozuldu diye 2 kelimelik bir mesaj yazilabilirdi, sonucta telofondan mesaj yaziliyor, camiamizda bu tur isler pek cabuk olamiyabiliyor ornekler hayli fazla, metih, takdir ise sadece arkadasimiza ait olabilir onun bilecegi bir sey.Ayrica firma ismi, kamis adindan belli oluyor, firma ismi vermeye gerek yok ben sikayet edildi de demedim bu da aslinda kucuk bir ayrinti , ama tum camiayi da ilgilendiriyor.Uzatmanin alemi yok, arkadasin isi cozulmus; konuyla ilgili yazacagini da belirtmis.Salih arkadasim haksizliga tahammulum yok derken ;( kendimi senin yerine koyup dusundum , araya bir kelime de olsa yazip herkese acik bir ortamda insanlari aydinlatabilirdim).Sana benim memleketimde rastgelir insallah

.