Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vadidebalık

Aktif Üye
Adı
Nail Yücel
Boğaz azgın bir nehir gibi akıyordu....rüzgarmı:) zayıf bir ağırlığı denize atar:)..tık yoktu üsküdardan beykoza kadar...her yeri ziyaret ettim....

strategist

Üye
Adı
Engin Ö.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sabah 6:30 avrupa yakasi, akinti cok siddetli, su camur, etrafta kimse yok :)

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Dün boğazı kokladık, su karadeniz kumsuyu, karsuyu, yağmur suyu bazı yerler yağmurdan çamur suyu eşittir 1 hafta da ancak oturur, ava gitmeyi düşünenler boğaz için planlarını ertelesinler derim. Oltacılar için durum vahim. Önümüzdeki haftada bir hava geliyor inşallah hayvan kırılmaz, Sanırım balığa erken veda edeceğiz.

Boğazdaki balık akıntıyla aşağı inmiş, gırgırlar için yılbaşının en büyük ikramiyesi denk gelmiş, uzun yıllardır görülmeyen çinekop sürüsü boğazda derinlerde beklediği için erişemiyorlardı, akıntıyla aşağı inince balığı doğradılar.

Haydarpaşa, bayramoğlu, fenerbahçe, kartal gırgırlar tarafından resmen haritadan silinmiş, talan edilmiştir.

Gırgırlar talan ederkene.

ggrgrg.jpg

Herkese hayırlı cumalar olsun arkadaşlar.

Son düzenleme:

cemtrks

Aktif Üye
Adı
cem türksever
Kan Grubu
A Rh Pozitif
ben baktım bir şey yok

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Dün boğazı kokladık, su karadeniz kumsuyu, karsuyu, yağmur suyu bazı yerler yağmurdan çamur suyu eşittir 1 hafta da ancak oturur, ava gitmeyi düşünenler boğaz için planlarını ertelesinler derim. Oltacılar için durum vahim.

Boğazdaki balık akıntıyla aşağı inmiş, gırgırlar için yılbaşının en büyük ikramiyesi denk gelmiş, uzun yıllardır görülmeyen çinekop sürüsü boğazda derinlerde beklediği için erişemiyorlardı, akıntıyla aşağı inince balığı doğradılar.

Haydarpaşa, bayramoğlu, fenerbahçe, kartal gırgırlar tarafından resmen haritadan silinmiş, talan edilmiştir.

Gırgırlar talan ederkene.

Ekli dosyayı görüntüle 11425

Herkese hayırlı cumalar olsun arkadaşlar.
250 gr. açık atıp 70m.lerde dipli çalışsak? Dur gidip bulayım ben şu balığı...Sahteyi göremez ama yemin kokusunu 100 m. den alır gelir.:uzgnm:

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
250 gr. açık atıp 70m.lerde dipli çalışsak? Dur gidip bulayım ben şu balığı...Sahteyi göremez ama yemin kokusunu 100 m. den alır gelir.:uzgnm:
Bıkmadın mı be hep aynı surat balıkları tutmaktan :D
Yeme gelirde yeme elimi sürmem be, köprüye git daha iyi tek tük veriyor, en azından hammallık yapmazsın.
Pazar meraköyde sucuk işi var, levrekte başlamış. Yoklamanın zamanıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...