Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ondersoydinc

Aktif Üye
Adı
Önder SOYDİNÇ
Bu sabah karaköy rıhtımdan birkaç parça çinekopu saatinde alanlar almış sonrasında sadece istavrit ama güzel istavritler kraça değil :) bu sevindirici ve köprüde keza orası gibi güzel fena değil. Beşiktaş itibariyle, birçok noktada arabadan inip sahile geçtim kontrol ettim tutulurken izledim kovaları dikizledim :D baktım mal güzel, dedim tamamdır bu iş :) pazar günü çalışıyo olsakda mutlaka birkaç saat balığa bakıcaz anlaşıldı :D Herneyse arkadaşlar kuruçeşme-çamlıbahçe-arnavutköy-aşiyan-emirgan-tarabya heryer balık kaynıyor. Şahane boyda istavritler var heryerde.

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
Ferhat'cım zahmet etme kardeşim,Gelmeye çalışacağım ama ya gelemezsem sana taşıttırmıyım boşuna,Gelebilirsemde senin takımlarla bir,iki atar zevkimizi köreltiriz. :D
Evet olta denizle buluştu sonunda.Saat 15.40 da Başladık atışlara.Saat 18.30 a kadar nasibimizi aldık.Saat 18.00 de hava poyraza dönüp sular girdap haline gelince(şemsipaşayı bilenler anlar)avı sonlandırmak sonunda kaldık 18.30 da.Herkese rastgelsin.

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Evet olta denizle buluştu sonunda.Saat 15.40 da Başladık atışlara.Saat 18.30 a kadar nasibimizi aldık.Saat 18.00 de hava poyraza dönüp sular girdap haline gelince(şemsipaşayı bilenler anlar)avı sonlandırmak sonunda kaldık 18.30 da.Herkese rastgelsin.
Ferhat'cım ne güzel alabilmişsin her şartda nasibini,Afiyet olsun. :)

Bu arada dün bahsettiğim gibi malesef yoğunlukdan çıkamadım,Zaten çıksaydım 13-00 14-00 arası orada olacaktım ve ginede göremeyecekmişim demekki seni :) Sağlık olsun bir dahaki sefere .:)

fisherberk

Yeni Üye
Adı
Berkan
Bu akşam beşiktaş iskeleden saat 18-20 arası 2 saatte 2 kiloya yakın istavrit aldım.. balık bi ara çıldırdı, 8li 9lu gelmeye başladı :D

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
Ferhat'cım ne güzel alabilmişsin her şartda nasibini,Afiyet olsun. :)

Bu arada dün bahsettiğim gibi malesef yoğunlukdan çıkamadım,Zaten çıksaydım 13-00 14-00 arası orada olacaktım ve ginede göremeyecekmişim demekki seni :) Sağlık olsun bir dahaki sefere .:)
Ben 17.00 den sonra oralarda olurum artık.Eğer uğrarsan takımcı yaşar abi vardır ona görgülüden ferhat buralardamı dersen o sana söyler oralarda olup olmadığımı.Görüşmek üzere..Sağlıcakla...

kurşunfırlatan

Yeni Üye
Adı
mustafa bilge özel
bir acemi olarak bu 3. avımdı.saat 5:30 da arnavutköy akıntı burnu na gitmemle birlikte birbuçuk saat içinde 2 kilo istavrit aldım .usta balıkçılardan atacak yer kalmadığı için saat 7 de takımlarımı toplayıp evimin yolunu tuttum.

bu arada yeşil simli siyah iğne kullananlar bütün iğneleri dolduruyor .

Kubilay_Ç.

Yeni Üye
Adı
Kubilay Çetin
Bu sabah 7:00 gibi emirgandan olta atmaya başladım, yunuslar sağolsun:mad:
9.30 a kadar bir tavalık istavrit ancak alabildim... Akşam saati tekrar bir denesemmi diye düşünüyorum, kararsızım.

Şemsipaşalı

Aktif Üye
Adı
NİHAT SONGÜN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Akşam daha bereketli olur derim saat 15 den sonra bende Üsküdarda olacağım akşamada yemliye kalırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...