Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ogiveogi

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Capari de boylar berbat ufacik baliklar, kendine turuncu çapari donat aralikli yap yarim metre falan 10 15 köstekli 200 grami tak motor ustu rolantide dolas, arada bosa al falan irileri denk gelir mutlaka.
Genelde hazır çapari alıyorum turuncu renk ağırlıklı ama bugün bi büyüğüm sana bolbol takım yaptım dedi eğer kısmet olursa yarın takımları alıcam bakarım bi

ecercan

Yeni Üye
Adı
mehmet ali
Kan Grubu
A Rh Pozitif
merhaba abilerim beykoz için çapari yapıcam da kaç mm beden kullanmam lazım ve hangi renk ten yapıyım

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
merhaba abilerim beykoz için çapari yapıcam da kaç mm beden kullanmam lazım ve hangi renk ten yapıyım
Geçtiğimiz haftalarda ben de o bölgede avlandım. yeşil renk ince çapari iş yapıyor. beden 0,20 - 0,25 arası uygun olur diye düşünüyorum. ama iri balık pek yoktu. genelde kreçe. tabi şimdi ne durumdadır bilemem ben gideli 2 hafta oldu.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Anadolu yakası Marmara kıyıları zaten mezgit balığının daimi meraları körfezden hareme kadar sarı mezgit 2 aydır oynakta.
Kıyıdan mezgit var mı abi? ben geçen haftasonu gezmek için gittim sadece şamandıralı takımla kreçe yakalanıyordu. yemli atan görmedim. açıkta mı acaba?

ihtiyar prof

Aktif Üye
Adı
saip
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selam dostlar arnavutköyden iri izmarit haberleri aldim giden tutan veya tutani gören varmidir yoksa 2 hafta daha yaa sabirmi çekecegiz herkeze rasgelsin

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
IMAG0630.jpg
dün kulelinin önünden sabah 6 ile 9 arası alındı yalnız istavrit hiç çıkmadı sardalyalarda ara ara yapıyor sabah üsküdardan kuleliye gelene kadar kovalar resmen boştu ilginç.akşam temizlenip beden kılçıkları alınıp filato şeklinde mısır unu ile kızartıldı herkeze rast gelsin..

Ekli dosyalar

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Geçen hafta kulelide kreçe vardı sardalya hiç denk gelmedi. orada bu zamanlar güzel izmarit olurdu. bu sene başladı mı bilmiyorum. en keyif aldığım avlardan biri izmarit avı. bir ara deneme yapmak lazım.

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Dünde krace vardı biz atmadık izmarit denemesi aklımıza geldi ama biraz hazırlıksız gittik denemek gerekir evet

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
izmarit kayalıkların oradan genelde o bölgede öğleden sonra akşam üzeri yapıyordu sabah pek çıkmıyor hatırladığım kadarıyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...