Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
PAlamut Fiyatı levreğe kafa tutuyor bu ara 🙂 Resmi bu sabah çekdim.

Havalar Biraz serinlese iyi olur hem palamut fiyatları düşer hem Levrekler Bollaşır.
IMG_0806.JPG

IMG_04566.jpg

13-18 tanemi taktırdın 😀 😀

Ben 2 senedir 1 tane tutamadım 😛

Geçen sene palamut niyetine birgün olta attım 1 tane aldım,sudan keserken geri düşdü,oda dönüp dolaşıp senin çapariye takılmışdır 😛

Yok saat 13.00-18.00 arası taktırdım.
Bende levrek tutamadım daha, ama özel olarak denemeyince tabii tutulmuyor. Lüfere atarken gelirse belki tutarım 🙂

Yok saat 13.00-18.00 arası taktırdım.
Bende levrek tutamadım daha, ama özel olarak denemeyince tabii tutulmuyor. Lüfere atarken gelirse belki tutarım 🙂

usta pardon saat geç olunca benim dikizlerin kalibrasyonları bozulmuş 13-18 balık aldın sandım 🙂 jeton sen yazınca düşdü :naslyany:

Gecen gun arkadasin biri uc tane yakalamisti gun isirkan orada olursan saat 6.30 gibi oltan suda olursa 9 a kadar birseyler yaparsin palamut en cok aktigi saatlerdir rasgelsin yarin raporlari bekliyorum ins beyaz capariye asil.
Bilgi için sağol ustam.

2 bin 300 kilogram balığa el konuldu
2 bin 300 kilogram balığa el konuldu Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekiplerinin balık halinde yaptığı denetimlerde, tebliğe aykırı avlanan 2 bin 300 kilogram balığa el konuldu.(milliyetin haberi)

2 bin 300 kilogram balığa el konuldu
2 bin 300 kilogram balığa el konuldu Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekiplerinin balık halinde yaptığı denetimlerde, tebliğe aykırı avlanan 2 bin 300 kilogram balığa el konuldu.(milliyetin haberi)
Bu da bir şey diyebiliriz ama aslolan o balıklar öldürülmeden bir şeyler yapabilmek, yoksa el koy dök denize ne faydası var bunun.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back