Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ihtiyar prof

Aktif Üye
Adı
saip
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Girgirlar iki grev yapiyor bizim devlet buyuklerimiz afadersin bi ..... var siniyor tamam sizin dediginiz gibi olsun diyolar halbuki grev yaparken girgir sahiplerinin ici daha cok yaniyorda haberleri yok birak grev yapsin isterse bogaz koprusune ciksinlar kararlilik yok bizim devletimizde iki gun grev yapar ucuncu gun ac kalinca mecbur cikacacak halk olarak biz bi grev yapalim bakalim fazla degil 2 hafta kimse ama kimse restoranlarda dahil balik almasin bakiyim balik fiyatlarini ozaman goreyim ben palamut sun orta hallisi 15 liraysa direk 5 tl isterse ama acikca konisayim bizler hak ediyoruz 3 tarafi denizle cevrili memleketimizde hem balik popilasyonunu kaybediyoruz hemde fahis fiyatlardan balik yiyoruz biz fazla soze gerek yok girgirlar atar tutar buna bu gidislede kimse dur demez anca bogazin simgesi olan olta balikcilarin onune saksilar demirden setler cekerler yokmu acaba bi balik sevdalisi devlet buyugu bogaza girgirlar girmesin balik nasil yuvalanacak yokmu aramizda var illkaki vardir ama 3 maymunu oynuyolar hepsi oynasinlar bakalim.

B

BS Okuru

Misafir
Sabah 05:30 - 08:00 saatleri arasında boğazda avrupa yakasındaydım. Palamut için çapari attım diğer avcıların büyük bir bölümüde sahte atıyordu ama kimsenin bir şey çektiğini görmedim. Sadece 50 metre ilerimde bir ekip vardı onlarda yemli atıyordu, yarım kova kadar küçük balık vardı kovalarında muhtemelen onlarda istavrit falandır. Benim çapariye ilk çekişimde oldukça iri bir iskorpit geldi karanlık olduğu için fazla uğraşmadım bir arkadaşın yardımı vasıtası ile iğneden kurtarıp yeniden suya bıraktım.

Tarabya taraflarında aradığımı bulamayınca kuruçeşmeye doğru yavaş yavaş geze geze geldim fakat boğaz boyunca ne yazık ki pek iyi bir görüntü yoktu.

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Balık fiyatını etkileyen en büyük faktör ne bolluk ne yokluk çakallar kırmızı ete göre fiyat belirliyor..Kırmızı et 10 lira olsa Bırak palamudu lüfere 15 tl etiket koymaya g ..leri yermi acaba..tamamen piyasa fırsatçılığı

Musti.barut

Daimi Üye
şuan pazara manava sürülen hamsi buzane geçtiğimiz yılın balığıdır her yıl olduğu gibi sezon açılır açılmaz stoktaki balıklar piyasaya sürülür sezon sonu yenileri stoklanır bu yıllardır böyledir.. istavrit taze olabilir belki ama palamut yok donmuş ital uskumrudur o

BulutveGunes

Aktif Üye
Degil arkadasim, hamsi dedikleri kefal, palamutlarda mezgitti aslinda. Size yalan borcum mu var mis gibi palamut 3.5 lira su an tavada

BulutveGunes

Aktif Üye
Ithal uskumru hayatimda yemedim ne alirim ne yediririm ne de yerim. Ithal balik gibi bir acizlik olamaz su 3 tarafi denizle cevrili ulkemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...