strategist
Üye
- Adı
- Engin Ö.
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Tesekkurler, hep birlikte ins.tebrikler engin bir iki bir iki umut olsun yeter
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tesekkurler, hep birlikte ins.tebrikler engin bir iki bir iki umut olsun yeter
Güzel değil seyrek bir balık var. Bayağı seyrek. Millet çapariyle 1-2 balık çekildiğini görünce güzel palamut var diyor. Fasafiso...Bogaz guzel palamut yapiyormus diye duydum,haberi olan,var mi
Sagol Birol abi , 2 tane olsun bizim osun 4 kisi doyar onlarlaGüzel değil seyrek bir balık var. Bayağı seyrek. Millet çapariyle 1-2 balık çekildiğini görünce güzel palamut var diyor. Fasafiso...
Bugün 13-18 arası çaparime taktırabildiklerim.
460 gr.a çıktı balıklar çaparileri sağlam tutun.
Ekli dosyayı görüntüle 23706
Arkadaş yine iki balıkGüzel değil seyrek bir balık var. Bayağı seyrek. Millet çapariyle 1-2 balık çekildiğini görünce güzel palamut var diyor. Fasafiso...
şaka bir yana bereketli olsun daha iyileri bana ve tüm tutamayanlara gelsin.Sağol babaYakışır kardeşime

Gecen gun arkadasin biri uc tane yakalamisti gun isirkan orada olursan saat 6.30 gibi oltan suda olursa 9 a kadar birseyler yaparsin palamut en cok aktigi saatlerdir rasgelsin yarin raporlari bekliyorum ins beyaz capariye asil.Çubuklu da palamut a Çapari ile çalışır mı sabah suyunda bu aralar fikri olan var mı gidebildiğim tek mera çubuklu
13-18 tanemi taktırdınGüzel değil seyrek bir balık var. Bayağı seyrek. Millet çapariyle 1-2 balık çekildiğini görünce güzel palamut var diyor. Fasafiso...