Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hay maşallah Birol, allah daha çok versin
Suların durumuna göre 125 de olur tabiki. Bu lodosta nekadar balık olur bilemiyorum, denemek gerek.Vayyy maasallah bunlar sariyer tarafindan sayin ustadim birde 200 gr cok agir degil mi ben 125 aldim bugun yaaa yetmez mi acaba hafif mi kalir yoksa bu arada gitmesem mi yarin ne yapsam balik birakmamissin ustadim maasallah herkese guzel bir hafta sonu diliyorum bu arada bol bir hafta sonu olur insallah RAST GELEEEEEEE......
Sağol MustafaHay maşallah Birol, allah daha çok versin![]()
Arkadasim senin yanlis yaptigin birsey yok. Zira herkesin kovasi bos yada tek tuk balik var. Tekne ile acilanlar yakaliyor ama su ara hicbiryerde dogru duzgun balik yok. Tabii bu isin ustasi vardir aliyordur baligi o ayri. Ustalara her zaman saygi duymak lazim. Ama ben gormedim bu ara yakalayabilen kiyidan. Anadolu yakasi beykoz, pasabahce, kuzguncuk, cubuklu da balik yoktu ama sabah onu soyleyebilirim. Saat 6:00 11:00 arasi istavrit caparisi + rapala denemeleri sonuc 4 adet istavrit. Hepsi hepsi bu...Arkadaslar sabah yine sariyer bogaza gittim hicbirsey yok yine neden boyle oluyor yada ben mi yanlis yer ve takim seciyorum bu aralar istanbulda nerde balik alabilirim acaba aksam yapiyor sabah mi paylasim olursa cok iyi olur