Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Spin on the beach

Daimi Üye
Adı
Cihan BALCI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
cihan kardeşim ikisi birbirinden farklıda tavsiyem hiç bulaşma kardeşim yorulursun
Bulaşmak acisindan belirtmemistim. Spin, surf, lfr, yemli icin ayrı ayrı takimlarin var hali hazırda. Boğazda hic spin denemediğim icin merak etmistim.cevap veren arkadaslara tesekkur ederim.

sessizdenizci

Daimi Üye
Bu sabah 5:00 -9:30 arasında Avrupa tarafındaydım . 20-30 kişi toplam alınan balık 4 palamut. 3 ünü bir kişi aldı ona usta dedim, 1ini daha atmasını malzemeciden öğrenen biri aldı, onada kısmetli dedim. Onca yol ve uykusuzluk, boğaz havası bile kurtarmadı.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu sabah 5:00 -9:30 arasında Avrupa tarafındaydım . 20-30 kişi toplam alınan balık 4 palamut. 3 ünü bir kişi aldı ona usta dedim, 1ini daha atmasını malzemeciden öğrenen biri aldı, onada kısmetli dedim. Onca yol ve uykusuzluk, boğaz havası bile kurtarmadı.
Palamutu genelde onlar alır :) 25 TL lik takım kullanın şansınızı arttırın.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Sabah 08:00 da üsküdara uğradım kovalar henüz boştu. Herşey deniyorlardi bir grup midye ile yemli izmarit bir grup capari bir kişi siyirtma bir grup da rapala deniyordu. Radardan kız kalesine doğru yemli olta yatırmislardi ama ne için bilmiyorum. Radarin tam karşısında bir tekne uzun olta lüfer aldı. Çok duraradım isim vardı geçerken baktım sadece

haylazomer

Üye
Arnavutköy karaburun mevki için rapordur hava felaket rüzgarlı olduğu ve dalgalar kayaların üzerini aştıkları için takımlar açılamadan geri gelindi

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Formun müdavimleri bu gün kismette neler var buyrun rapora ortalıkta gözükmüyorsunuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...