Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yawruaslan

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar bu temizlik konusunda yazılanların tamamına hak vermemek elde değil. Yalnız ben birde belediyelere bir eleştiride bulunmak istiyorum.

Geçtiğimiz günlerde tv de singapur' u gösteriyordu sanırım. Derken bir sokağa girdi, o sırada eşim ne kadar güzel aynı ev gibi diyince. Dedim nasıl yani ? Baksana aynı ev gibi tertemiz yerlerde toz dahi yok. O sırada bende baktım hakikaten öyleydi ve dikkatimi çeken bir şey oldu. Her iki metrede bir çöp için bidonlar vardı.

Ben bazen boğazda yada istanbul' un yürünecek caddelerinde yarım saat elimde çöp taşıdığımı biliyorum. Bazı yerlerde yer yer elektrik direklerine asılı çöp kutuları oluyor, onlarda ağzına kadar tıklım tıkış dolmuş.

Şimdi yukarıda yer alan galata köprüsü resmine bakarsanız köprü boyunca çöp atmaya doğru düzgün bir çöp kutusu yok. Tabi ki bu oraya çöp atılması anlamına gelmiyor veya atanları haklı çıkarmıyor.
Posete toplanip elbet bir cop kutusuna atilabilir abi ben arabayi copluge ceviriyorum uzun yolda filan hayatta disari atmam yazik gunah

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Balık tutulan Sahil'lerde etrafa atılmış, topladı'ğım bozuk takım'lardan dolayı yaklaşık 2 senedir çapari olta iğne'si almıyorum,
içlerin'den okadar güzel iğne'ler çıkıyorki aklı'nız durur,
topla'dığım bozuk takım'ların iğne'lerini ev'de tek-tek temiz'liyorum, işe yaracak'ları ayırı'yorum,geri kalanı 2 kat gazete kağıda sarıp semt çöpün'e bırakıyorum,
ortalık yere bırakılan atık takımlar güvercin'lere- koşu yapanlara ve köpek gezdiren'lerin köpek'lerine çok-çok zararlı,
geçen sene kuruçeşme'de ufak köpeği'ni gezdi'ren bir bayan'ın fino'sunun ayağına,dudak'larına, kulakları'na atık çapari takımı dolaşmış,
iğneler olmayacak yerden girmiş, yardımcı oldum,tüm iğneleri temizledim, motorumda bulunan ilk yardım çantası'ndaki tentürdüyod'u sürdüm,
köpek kucağım'dan ayrıl'mak bilme'di,yüzüm'ü-gözüm'ü defalarca yaladı,
en MUTLU an.;)

Kubix

Daimi Üye
Adı
Kubilay Yalçın
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Burası Yeşilköy. Oradaki derinlik maks. 10 metre. :( an itibariyle.

Ekli dosyalar

Adı
Taner kocan
Az önce pazardan geldim tezgahta satılan sözde cinekoplar bunları tutanin da satanida allah perişan eylesin yazık vallahi yazik

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlar bu temizlik konusunda yazılanların tamamına hak vermemek elde değil. Yalnız ben birde belediyelere bir eleştiride bulunmak istiyorum.

Geçtiğimiz günlerde tv de singapur' u gösteriyordu sanırım. Derken bir sokağa girdi, o sırada eşim ne kadar güzel aynı ev gibi diyince. Dedim nasıl yani ? Baksana aynı ev gibi tertemiz yerlerde toz dahi yok. O sırada bende baktım hakikaten öyleydi ve dikkatimi çeken bir şey oldu. Her iki metrede bir çöp için bidonlar vardı.

Ben bazen boğazda yada istanbul' un yürünecek caddelerinde yarım saat elimde çöp taşıdığımı biliyorum. Bazı yerlerde yer yer elektrik direklerine asılı çöp kutuları oluyor, onlarda ağzına kadar tıklım tıkış dolmuş.

Şimdi yukarıda yer alan galata köprüsü resmine bakarsanız köprü boyunca çöp atmaya doğru düzgün bir çöp kutusu yok. Tabi ki bu oraya çöp atılması anlamına gelmiyor veya atanları haklı çıkarmıyor.
Evet yere atılmasına tabiiki karşıyız ama resimde görüldüğü gibi bir tane çöp poşeti koymamış belediye. Atanların olduğu kadar belediyenin de kabahati söz konusu.

Adı
Taner kocan
Resimde sanki büyük gibi ama inanın 13 cm gecmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...