Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Dün gece 01:00 da başlayan av 07:00 da bitti. Spin denemelerim her zaman ki gibi sonuç vermedi. :D bende lrf olayına döndüm. Şöyle diyeyim ışığın denize vurduğu hemen hemen her yerde takoz istavritler var ama seyrekti biraz. Suda çok kefal var çok ürkekler. Sabaha karşı yemli deneyelim dedik. Onda da çok yem kaptırdım. Bir tane lüfer kıyıya tam aldığımda iğneyle beraber kurtuldu. Hava aydınlanana kadar vuruş aldık ama anca birer balık alabildik. Çok yem kaptırdık. Avşandığımoz yerde akıntı çoktu. Hava aydınlanınca avı sonlandırdık. Yine kurufasulyeye kaldık ama bu sene istavritine tadı bana dişliden daha güzel geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 27526 Ekli dosyayı görüntüle 27527
engin abi bereketli olsun

harbyteam

Daimi Üye
Adı
ahmet
Kan Grubu
A Rh Negatif
Sağol ahmet jighead kullanmadım. Kıstırma 3 gr kurşun arkasına bir kulaç beden ucuna 9 no iğne ve simli sarı mebaru silikon. Bir tane de duo tetraworks toto ile yakaladım
aha :D :D
bu akşam lrfye iniyorum bu yöntemi kesinlikle deneyeceğim. hiç görüp duyduğum bir yöntem değildi. misina olarak kaç mm kullandın bu kıstırma yapıp kulaçladığın bölümde?

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
aha :D :D
bu akşam lrfye iniyorum bu yöntemi kesinlikle deneyeceğim. hiç görüp duyduğum bir yöntem değildi. misina olarak kaç mm kullandın bu kıstırma yapıp kulaçladığın bölümde?
0,20 misina kullandım fc birde arkadaşım vardı o benden fazla balık aldı çünkü akıntı çok spin kamışa 20 gr sıyırtma taktı silikon ile avlandık. Aslında tetraworks güzel çalışıyor ama akıntı çok etrafta da yemli atan çok. Ama balık alan tok. Benim balıklar neredeyse Sarıkanat boyunda iyice sinir oldular bana gelip gidip kovaya bakıyorlar. Lrf çok keyifli ahmet umarım sende keyif alırsın. Denize ışık vuran yerleri dene motorların arası felan.

Ümit.

Aktif Üye
Adı
Ümit Şaroğlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Bu alım işlerini bi bitiremedin mehmet:).
benim suçum yok kandırıyorlar beni indirim var diye :D hele şu alıexpresten 14 parça ürünüm gelsin :D daha almıyacam bide bu grip, balık malzemesi çok az alıyorum artık, bu aralar elktronik,ufak tefek şeyler bide elk sigara ya bulaştık şuanlık bu kadar :)

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif

harbyteam

Daimi Üye
Adı
ahmet
Kan Grubu
A Rh Negatif
Ben klasikçiyim. Et ete değecek. Bu tip aletler hiç sarmıyor beni :D Eller kokacak, pullanacak.
Haa balık silkelenirken elime iğne batabilir. Batsın.
yok reis batmasın Allah korusun :)
tabiki tercih meselesi. ben elimden çok balık kaydırıyordum. kokuya pek takılmam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...