Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eşkinacılar

Yeni Üye
Adı
Barış BIÇAK
dün akşam üstü saatlerinde üsküdardan sarıkanat alan var ben 20:30 gibi olta attım bikaç vuruştan başka bişey yok etrafımdanda alan olmadı üşenmedim atladım arabaya şileye gittim ordada durum aynı kaşık, rapala, istavrit hatta zarganayla bile denedik 22:00'den 01:00'e kadar hiçbişey yoktu

akvaryumlove

Aktif Üye
Adı
Murat
rapalayı gece mi attınız şile de ?
helal olsun sevda budur işte.

bu arada boğaz bugün acaippppppppppppppppppp istavrit yaptı :)

guray.85

Aktif Üye
Adı
güray
rapalayı gece mi attınız şile de ?
helal olsun sevda budur işte.

bu arada boğaz bugün acaippppppppppppppppppp istavrit yaptı :)
Sarıkanat lüfer göçü bittimi yoksa yenı sarıkanat akını olurmu? canakkalede bugun balıkcı 3 bin lüfer tutmus ağ ile bızede ugrarmı bu balıklar:)

ogcnd

Üye
şansımıza göç henüz bitmedi bugün kanlıca ajia otel civarı saat 18'e kadar şahane çinekop sarıkanat ve ara ara iyi ve iri istavrit yaptı ama üzücü olan yaprakları marifet gibi istavrit niyetiyle kovasına dolduranlar oldu balık 18:30 gibi kesti diye bölgeden çıkış yaptık sonuc 4 sarıkanat ve 13 iri çinekop oldu yaklaşık 1 kilo civarıda istavrit aldık 2 arkadaş.Oltalarımıza takılan yarım kilo 1 kilo arası gelen yapraklarda şevkatlı marmara sularına beklemeden salındı tuhaf bakışlar arasında herkese selamlar

ogcnd

Üye
unutmadan soframızın şenliği avımızı istavrit çaparisi altına mantarlı takımlarla aldık deneyen ve bilen arkadaşlar yorum yaparlar zaten başarı oranını %30 arttırdığı aşikar istavrit ve dişliler aynı anda keyifle alınıyor unutmadan takım çapari altında olduğu için aynı çapari tekniği ile çekiliyor beklemeden.

nuri deniz

Aktif Üye
Devamlı at çek yapılan yer....
Sandal ile sarıyer ve kireçburnu...Lüfer, çinekop,İstavrit...

sprwon

Yeni Üye
Maşallah Abiler Hepinize rast gelsin Bende bu akşam arnavutköy bebek tarafında olacağım kısmetse, dün neler vardı yoktu oralarda giden bilgilendirebilecek olan varsa çok sevinirim teşekkürler,

akvaryumlove

Aktif Üye
Adı
Murat
evet rapor gelmedi bu ara
bende merak ediyorum
arkadaşlar ne alemde boğaz?
en son istavrit vardı
tek tük çino - lüfer vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...