Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seco

Üye
Adı
SERDAR COŞKUN
Bu gün sabah 7:30 da Anadolu hisarından tekne ile açıldık. Paşabahçeden Sarayburnuna kadar hemen hemen her noktaya uğradık.Tek tük balık vardı.Kınalı adaya gidip çay içtik sohbetledik ve sıfır balıkla döndük. Saray burnu açıklarındaki gırgıra yaklaştık,çektiği ağa çok yakından baktık ; iki kasa balık çıktı.

Ekli dosyalar

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Gerçeğiyle birebir fark yok yani
mustafa abi çinden getiriyorlar falan demişlerdi burdan bir kaç arkadaş yanılmıyorsam bunların kalıplarını kendileri yapmış kalıplarınıda görmüştüm nette videoya çekmişler kalıplar geldi yapım aşamasındayı diye

Musti.barut

Daimi Üye
mustafa abi çinden getiriyorlar falan demişlerdi burdan bir kaç arkadaş yanılmıyorsam bunların kalıplarını kendileri yapmış kalıplarınıda görmüştüm nette videoya çekmişler kalıplar geldi yapım aşamasındayı diye
Tamamen türk malı tamamen orjinal ayrıca iç tasarımına ilaveten bazı sahtelere atış sistemi konuldu daha fazla erime sahip ben tüm sahteleri kullandım denedim aksiyonları muazzam vede boya kısmınına ayrı bir parantez açmak istiyorum kesinlikle çok kaliteli boyaya sahip artı üstündeki vernik vilası sahteyi iğne çiziklerinden diş izlerinden korumasında büyük etken uv ışında ise tam not aldı diyebilirim ve çok can alıcı renklere sahib bence 70 lira verip isim yapmış bir ürünü almaktansa aynı kalitede aynı işi yapan sahteyi almak daha mantıklı diye düşünüyorum :)

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Tamamen türk malı tamamen orjinal ayrıca iç tasarımına ilaveten bazı sahtelere atış sistemi konuldu daha fazla erime sahip ben tüm sahteleri kullandım denedim aksiyonları muazzam vede boya kısmınına ayrı bir parantez açmak istiyorum kesinlikle çok kaliteli boyaya sahip artı üstündeki vernik vilası sahteyi iğne çiziklerinden diş izlerinden korumasında büyük etken uv ışında ise tam not aldı diyebilirim ve çok can alıcı renklere sahib bence 70 lira verip isim yapmış bir ürünü almaktansa aynı kalitede aynı işi yapan sahteyi almak daha mantıklı diye düşünüyorum :)
ben ürünü incelemedim yalnız mustafa abi marka ürünün giderleri fazla oldugundan bunu ürünlerine yansıtmat zorunda buda normal olması gereken fiyatın çok üstüne çıkarıyor ben kendim mobilya mağazasında çalışmaktayım bizde kullanılan malzemelerle x markada kullanılan malze arasında fark yok.her hangi bir ürün alınacaksa akla ilk reklam yapan firmanın adı çıkıyor ön plana ;)

Musti.barut

Daimi Üye
ben ürünü incelemedim yalnız mustafa abi marka ürünün giderleri fazla oldugundan bunu ürünlerine yansıtmat zorunda buda normal olması gereken fiyatın çok üstüne çıkarıyor ben kendim mobilya mağazasında çalışmaktayım bizde kullanılan malzemelerle x markada kullanılan malze arasında fark yok.her hangi bir ürün alınacaksa akla ilk reklam yapan firmanın adı çıkıyor ön plana ;)
Aynen öyle
65 tl verip sasuke aldım ilk avında boyası harap oldu iş yapmıyormu tabiki yapıyor ama boya kalitesini düşürdükçe düşürdüler buda tekrar alsın mantığı ile yapılıyor düşünki bir ürün alıyorsun belli bir ömrü oluyor ve bir yerde tekliyor sonra yedek parçaya başvurmak zorunda kalıyorsun. Satıcı asıl yedek parçadan vuruyor vurgunu sahte işide bu mantıkla gidiyor belli başlı isim yapmış firmalar da boya kalitesini düşük tuttuğu için tekrarı satılsın mantığı var nasıl olsa avcının şu balıkta şu merada şu renkte sahteye ihtiyacı var almak zorunda olduğunu biliyor bu yüzdende piyasasını bu şekilde yürütüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...