Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu dediğinde doğru ama benim geldiklerimde hiç balık aldın mı sen onu söyle :)
Kurutuyorum merayı :D
:) senin bu şeyini yenmemiz lazım hehehe.
Valla şuan balık var yarın akşam gel eğer tutamazsak durum gerçektende vahim ben bile kurtaramam seni :D

Lüfer53

Aktif Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Saray burnu 5-7 arası 1 tane tutabildim 1 tanede kayınbirader tuttu bol spinci vardı ama balık yoktu dün akşam kızkulesi önü 3-4 tane kaçırıp boş dönünce sabahta karşısını deneyelim dedik ama sonuç bu

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Ugur kardeşim sen benim yanıma gel. sen gelince benim şansım fena açılıyor...
Doğru söylüyorsun abi, bak bi de işin o kısmı var ben onu hiç düşünmemiştim :)
Senin yanına gelince de sen çok güzel balık tutuyorsun nasıl olacak o iş :D

zubcak

Üye
Adı
zübeyir
Hayatımda yaşadığım en saçma gündü.3 tane sarıkanat aldım spinle gece.kovanın yanından bi adamla bide daha sonra çöp toplayan belediye işçisi geçti.yanımda spin yapan orada daha önceden tanıştığım ömer diye bir arkadaş,abi sen 3 tane tuttun değilmi diye yanına bi gitti kovanın.1 tane balık ortada yok.çöp toplayanın çöp kutusuna bile baktık balık ortada yok :)).kedinin girme ihtimalide yok.o moralle tek kalan sahtemide verdim denize döndüm :)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Hayatımda yaşadığım en saçma gündü.3 tane sarıkanat aldım spinle gece.kovanın yanından bi adamla bide daha sonra çöp toplayan belediye işçisi geçti.yanımda spin yapan orada daha önceden tanıştığım ömer diye bir arkadaş,abi sen 3 tane tuttun değilmi diye yanına bi gitti kovanın.1 tane balık ortada yok.çöp toplayanın çöp kutusuna bile baktık balık ortada yok :)).kedinin girme ihtimalide yok.o moralle tek kalan sahtemide verdim denize döndüm :)
hocam benzeri bir olayı ben Üsküdar'da LRF yaparken yaşadım 5 tane istavriti poşete koymuştum caminin önüne bir baktım poşet yok ara ara dedim biri aldı herhalde sonra sabah giderken bir baktım caminin içine düşmüş :D

zubcak

Üye
Adı
zübeyir
hocam benzeri bir olayı ben Üsküdar'da LRF yaparken yaşadım 5 tane istavriti poşete koymuştum caminin önüne bir baktım poşet yok ara ara dedim biri aldı herhalde sonra sabah giderken bir baktım caminin içine düşmüş :D
Vallahi bilmiyorum ama kimsenin günahınıda almak istemiyorum. eğerki birisi aldıysa üzülürüm 1 tane balık için yapılana..isteseydi hepsinin verirdim.

ozgurarslan

Daimi Üye
Sabah kiralık araç vardı 9 da bırakmam gereken. 5-8 arası iki çineop alabildim. akıntı fazla idi. birini folyolu kaşıkla, birini de yeşil oskar 9 cm (gün doğmuştu) ile aldım.
beyaz da denedim, bugün çalıştıramadım, denk gelmemiş de olabilir.
benim bulunduğum yerde balık zayıftı. ama yarın ne olur kim bilebilir?

rastgele...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...