Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

momataros

Üye
Adı
Murat Karakoç
Selamlar herkese, galata köprüden neler çıkıyor bu aralar?

nzmcnr

Aktif Üye
Adı
Ali mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Az avvel facebookda denk geldiğim muhabbet ilgimi çekti. adam limit aşımı yapmış bir de fırça kayıyor. gırgırcısı, trolcusü, olta balıkçısı hepsi bilinçsiz bu ülkede. yazık
Screen Shot 2016-05-31 at 17.16.41.png

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kıraçayı tadı güzel diye avlayan milletiz ondan sonra niye balık yapmıyor, her geçen yıl balık popülasyonu azalıyor. Ahhler vahhlar eskiden şöyleydi böyleydi.
Aşırı avcılığına yıllarca kafa tutmuş lüfer sülalesi bile artık ciddi şekilde yok oluyor. Böyle giderse mumla aranacak gibi.
Bir zevkimiz var o da nekadar daha devam eder allah bilir.
Yoksa birbirimizi yeriz.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Zaten iskorpit izmarit meraları midyeciler tarafından talan edildi. eskiden kiloluk iskorpit çıkan yerlerden şimdi kaya balığı bile çıkmıyor. onun bile soyunu tüketicez neredeyse. arkadaşta kendini sanırım şu şekilde savunuyor her gün çıkmıyorum hergün çıkıp 4 - 5 kilo balık tutmuyorum.
benimde asıl sinir olduğum tipler her Allah'ın günü balığa gidip kovayı fulleyenler.

yawruaslan

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yoğurt kovası taşıyanlardan zaten oldum olası işkillenmişimdir ne yalan söyliyim :)
ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyle deme abi bende yogurt kovasi tasiyorum ama limit alti balik alikoymam kraca tutmam :) on yargili davranma :)

plastikman

Daimi Üye
Adı
Olcay Tunçeli
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@yavruaslan İşin şakası kardeşim yazdığım.Hangi birimiz o yoğurt,turşu kovalarini kullanmadiki :)

yawruaslan

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@yavruaslan İşin şakası kardeşim yazdığım.Hangi birimiz o yoğurt,turşu kovalarini kullanmadiki :)
Benim en kil kaptigim bu pet siselere koyduklari baliklar kola sisesi su sisesi vs utanmasalar 0.5 pet siseye sokacaklar baliklari :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...