zubcak
Üye
- Adı
- zübeyir
Son avdan 
Ekli dosyalar
-
26.9 KB Görüntüleme: 1,044
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kendo seabass minnow ve haryu kullandım. balıları minnowla aldım. ama tüm vuruşlar haryuya geldi. 15-20 metre civar vuruş yaptılar sanırım takip edip 10 metrelerde atladılar sahteye. vuruşların hepsi kıyıya yakın geldi.Hangi sahtelerle aldınız? Açıkta mıydı daha çok yoksa yakın mı? Vuruşları da aynı sahteye mi aldınız?
Detaylar için teşekkürler. RasgeleKendo seabass minnow ve haryu kullandım. balıları minnowla aldım. ama tüm vuruşlar haryuya geldi. 15-20 metre civar vuruş yaptılar sanırım takip edip 10 metrelerde atladılar sahteye. vuruşların hepsi kıyıya yakın geldi.
Rica ederim. Avlarınız bol ve daimi olsunD
Detaylar için teşekkürler. Rasgele
Onu babamda yersardalyayı pulları ve çapariyi karıştırmasından dolayı sevmiyorum. ama güzel temizlenip mısır unuyla tavada yapıldığında süper oluyor. ben hiç pişirmedim ama bir keresinde bir arkadaş o kadar güzel yapmıştı ki kılçıklarını da çıkartmıştı cips gibi çıtır çıtır gitti![]()
o şekilde de güzel ama benim favorim tavada sodalı sardalya.Onu babamda yerSardalyayı asma yaprağı arası mangalda pişirdikten sonra yiyeceksin. Pullarından eser kalmıyor ve enfes bir tadı oluyor.