Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

duke_nukem

Aktif Üye
Adı
akif
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hangi sahtelerle aldınız? Açıkta mıydı daha çok yoksa yakın mı? Vuruşları da aynı sahteye mi aldınız?
Kendo seabass minnow ve haryu kullandım. balıları minnowla aldım. ama tüm vuruşlar haryuya geldi. 15-20 metre civar vuruş yaptılar sanırım takip edip 10 metrelerde atladılar sahteye. vuruşların hepsi kıyıya yakın geldi.

alperderya

Aktif Üye
Adı
Alper Derya
Kan Grubu
B Rh Negatif
D
Kendo seabass minnow ve haryu kullandım. balıları minnowla aldım. ama tüm vuruşlar haryuya geldi. 15-20 metre civar vuruş yaptılar sanırım takip edip 10 metrelerde atladılar sahteye. vuruşların hepsi kıyıya yakın geldi.
Detaylar için teşekkürler. Rasgele

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Karaköy rıhtım,!

Sardal'ya ve kraçe
kraçe'lerin çoğun'luk bir kısmı denize iade,bir kısmı yavru büyüten pisi'ye!

iri saldalya'lar kova'ya yaklaşık 1 kğ
akşama buğlama yapmak için,
sardaya'lar mangala- elekrikli ızgara'ya ve buğlama yapmaya müsait

iri istavrit tek-tük ve istavrit yok!

not:
sardarya'ları eve gitme'den deniz kenarı'nda temiz'leyin,kafa ve bağırsak'ları kedi-martı-karga'lara sunun!
evde temizlen'diğinde pul'ları her tarafa yapışıyor,,sonra temizlemesi zooorrr!;)

not: pisi'lere bütün sardal'ya vermeyin'
balık pul'lu olduğun'dan muhtele'men mide'leri pul'lardan dolayı sindire'mediğinden yedikten sonra kusuyorlar....!;)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
sardalyayı pulları ve çapariyi karıştırmasından dolayı sevmiyorum. ama güzel temizlenip mısır unuyla tavada yapıldığında süper oluyor. ben hiç pişirmedim ama bir keresinde bir arkadaş o kadar güzel yapmıştı ki kılçıklarını da çıkartmıştı cips gibi çıtır çıtır gitti :)

vLnc

Aktif Üye
Adı
Mustafa Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
sardalyanın pulları hakikaten çok sıkıntı yaratıyor. daha dokunur dokunmaz dökülmeye başlıyor. İşin zor kısmı balığı temizlemek değil, Ercüment Bey'in dediği gibi mutfağı temizlemek :)

Spin on the beach

Daimi Üye
Adı
Cihan BALCI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
sardalyayı pulları ve çapariyi karıştırmasından dolayı sevmiyorum. ama güzel temizlenip mısır unuyla tavada yapıldığında süper oluyor. ben hiç pişirmedim ama bir keresinde bir arkadaş o kadar güzel yapmıştı ki kılçıklarını da çıkartmıştı cips gibi çıtır çıtır gitti :)
Onu babamda yer :) Sardalyayı asma yaprağı arası mangalda pişirdikten sonra yiyeceksin. Pullarından eser kalmıyor ve enfes bir tadı oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...