Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Selamlar herkese, galata köprüden neler çıkıyor bu aralar?

Az avvel facebookda denk geldiğim muhabbet ilgimi çekti. adam limit aşımı yapmış bir de fırça kayıyor. gırgırcısı, trolcusü, olta balıkçısı hepsi bilinçsiz bu ülkede. yazık
Screen Shot 2016-05-31 at 17.16.41.png

Kıraçayı tadı güzel diye avlayan milletiz ondan sonra niye balık yapmıyor, her geçen yıl balık popülasyonu azalıyor. Ahhler vahhlar eskiden şöyleydi böyleydi.
Aşırı avcılığına yıllarca kafa tutmuş lüfer sülalesi bile artık ciddi şekilde yok oluyor. Böyle giderse mumla aranacak gibi.
Bir zevkimiz var o da nekadar daha devam eder allah bilir.
Yoksa birbirimizi yeriz.

Zaten iskorpit izmarit meraları midyeciler tarafından talan edildi. eskiden kiloluk iskorpit çıkan yerlerden şimdi kaya balığı bile çıkmıyor. onun bile soyunu tüketicez neredeyse. arkadaşta kendini sanırım şu şekilde savunuyor her gün çıkmıyorum hergün çıkıp 4 - 5 kilo balık tutmuyorum.
benimde asıl sinir olduğum tipler her Allah'ın günü balığa gidip kovayı fulleyenler.

@yavruaslan İşin şakası kardeşim yazdığım.Hangi birimiz o yoğurt,turşu kovalarini kullanmadiki 🙂
ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim en kil kaptigim bu pet siselere koyduklari baliklar kola sisesi su sisesi vs utanmasalar 0.5 pet siseye sokacaklar baliklari :/

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back