Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yawruaslan

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
ustalar abiler kardeşler palamut zamanı yaklaşıyor boğaz için ucuz sahteler alacagım yıldıray kaşıklarım zaten mevcut sadece renk bazında en verimli renkler hangileri tecrübelerinizi merak ettim herkese rastgelsin

ercan

Aktif Üye
Adı
ercan erdoğan
Ekli dosyayı görüntüle 41870
cumartesi akşamı mırmırı beklerken suda hareketlilik farkettim. takımı değiştirip bi atayım dedim. ikinci kez yemi tazeleyip atmamla bir supersonic patlama adeta. çekerken suyun üstüne uçması, direniş inanılmazdı. her gün yanımda olan kepçe o an yanımda yoktu. kıyıya alırken bulunduğum konumdan da biraz oltayı fazla diktim ve bu acemilik kamışın patlamasına neden oldu. ama oğlan ellerimdeydi, kamış feda olsun diyelim.
gece boyu 12 adet de mırmır alındı.

daha iyileri sizinle olsun
Tebrik ederim.anladığım kadarıyla yemli almışsınız,klasik mantarlı takım mı kullandınız

nzmcnr

Aktif Üye
Adı
Ali mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrik ederim.anladığım kadarıyla yemli almışsınız,klasik mantarlı takım mı kullandınız
mantarlı takımı bilmiyorum hocam, dip 2 iğneli takım, yem boru kurdu

Guardiola

Üye
Adı
Gurhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
mantarlı takımı bilmiyorum hocam, dip 2 iğneli takım, yem boru kurdu
Tebrikler oncelikle. Gercekten İlginç 2 li dip takımına levrek vurması çok ilginç genelde dip de gezen bir balık olmamakla beraber çok şaşırtıcı sorması ayıp bu levrek ana hatlarıyla bölge olarak nereden alındı merakımı mazur görün istanbulda levrek duymayali çok uzun zaman oldu☺

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Tebrikler oncelikle. Gercekten İlginç 2 li dip takımına levrek vurması çok ilginç genelde dip de gezen bir balık olmamakla beraber çok şaşırtıcı sorması ayıp bu levrek ana hatlarıyla bölge olarak nereden alındı merakımı mazur görün istanbulda levrek duymayali çok uzun zaman oldu☺
İstanbul'da levrek genelde dipte geziyor. Levrek bildiğim kadarı ile gürültüyü pek sevmez, malum İstanbul da böyle, ben levrek İstanbul da bir kaç kere gördüm. bir keresinde Üsküdar radarın orada dolaşırken 4 - 5 kiloluk görmüştük oradaki insanlarla beraber, çok şaşırmıştım başta kefal sandım ama oradakiler levrek deyince anladım. yine beykozda istavrit yakalarken bir kaç kere çaparimizdeki balıkalrın peşinden gelen ortada taştan çıkan çok iri bir balık görmüştük. o da muhtemelen Levrekti. Zıpkıncı bir abim var İstanbul'da bir çok levrek merası biliyor. çok merkezi yerlerde Levrek yakalandığını biliyorum. mesela kadıköyde modada zaman zaman çıkıyor. Ama at çekle yakalamak biraz şansa kalmış. spin zamanı zaman zaman arkadaşların oltalara geliyor.

bkirgic

Daimi Üye
Adı
Barış
Kan Grubu
O Rh Pozitif
kadıköy moda atıksuyun önü ..

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Balık işi kısmet levrek yakalaması özellikle istanbulda biraz zor. şans lazım.

onur_55

Daimi Üye
Adı
onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bu mevsimde gidip kimse spin yapmaz.bende modadayım.milyonda bir ihtimal için denenmez bence.şu an orda kefalden başka bişey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...