Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mstfylcn

Üye
Palamut yüzeye yakın mı gezinir ya da avlanır?

Kurşun arkası rapala veya palamut çaparisi attığımızda batmasını beklemeli miyiz? Yoksa denize düşünce sarmaya başlamalı mıyız?

Sarma işlemini isravrit alıyor gibi derinliği tarayarak mı yapmalıyız? Yoksa sabit bir hızda sarmaya devam mı etmeliyiz?

momataros

Üye
Adı
Murat Karakoç

İstavrit çaparisine atladı yakışıklı. ilk başta ben çapariyi fulledim sandım çünkü 1 2 saat önce hamsi yapmıştı. Neyse çekiyorum falan, ilkinde kaçtı gitti ama işaretimi atmıştım. Tekrardan salladım aksiyon yaşadığım alana, yavaş yavaş sararken gümledi, çenesinden yakalanmıştı yakışıklı. Sudan çıkınca kuzu gibi bekledi alınmayı.

Benim gibi 3 4 kişi daha almış sanırım.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Palamut yüzeye yakın mı gezinir ya da avlanır?

Kurşun arkası rapala veya palamut çaparisi attığımızda batmasını beklemeli miyiz? Yoksa denize düşünce sarmaya başlamalı mıyız?

Sarma işlemini isravrit alıyor gibi derinliği tarayarak mı yapmalıyız? Yoksa sabit bir hızda sarmaya devam mı etmeliyiz?
palamut çaparisini çok dibe indirmeden sert aksiyonlarla çekiyoruz. kurşun arkasını bilmiyorum ama palamut sürü olduğu için çapari ile daha bir şans oluyor diye düşünüyorum 2 li 3 lü yakalama ihtimali var.

N_akan

Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hayırlı cumalar.

kıyıdan palamut için atış yapabilecek yerler hakkında bilgi rica ediyorum.

tşkk.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Dün akşam Üsküdar sahilde biraz yürüyüş yaptım. kızkulesine doğru kurtlu yemli takım atmışlardı. akıntı felaket sanki olta sudayken balık vuruyor gibi. o akıntda balığı nasıl anlıyorlar bilmiyorum. bir kişinin kovasında 2 - 3 tane iri kefal gördüm. sanırım mırmıra atıyorlar çünkü o bölgede güzel mırmır çıkar. daha ileride kayalıklardan şamandralı olta atanalrı gördüm. bir kişi eşkina çekti ben ordayken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...