Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Dün arkadaşım ile yaptığımız denemede yağlı sardalyalardan 1 kg ve sabahki palamut denememden de 2 palamut alarak avı sonlandırdım. Balıklar vanozluktan çıkıp tam çingene olmuşlar. Bu zaman için güzel boylar.
Rastgele
13679889_10154361266668431_4138841263396060290_o.jpg

mstfylcn

Üye
Tebrikler, süper görünüyorlar. Gördükçe heyecanlanıyorum :)

Palamutları kıyıdan mı aldınız? Çapari mi kullandınız? Kaç gr kurşun? Açıkta mı balık :) Bitmez sorular.

Dün arkadaşım ile yaptığımız denemede yağlı sardalyalardan 1 kg ve sabahki palamut denememden de 2 palamut alarak avı sonlandırdım. Balıklar vanozluktan çıkıp tam çingene olmuşlar. Bu zaman için güzel boylar.
Rastgele
Ekli dosyayı görüntüle 42038

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler, süper görünüyorlar. Gördükçe heyecanlanıyorum :)

Palamutları kıyıdan mı aldınız? Çapari mi kullandınız? Kaç gr kurşun? Açıkta mı balık :) Bitmez sorular.
Teşekkürler
Kıyıdan çapariyle aldım. 125gr. Kurşun kullandım. Balık açıktaydı.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Dün güzel palamut yapmış beni de arkadaş aradı gel hemen diye ama darıca tarafındaydım gidemedim :(

Ethem

Yeni Üye
Adı
Ethem Ergüneş
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Cumartesi sabahı 5:30 - 10:00 arası tarabyadaydım palamut çaparisiyle sardalye aldım :) baktım palamut yok 8:30 gibi çapariye döndüm 2 kilo istavrit sardalye aldım pazar sabahı uyuyalım dedim 11:00 gibi arkadaş aradı palamut kaynıyor dedi vay arkadaş kısmete bak :) Anca öğleden sonra gidebildim sabahki bereket yoktu ama genellikle rapala ile bazı bazı da palamut çaparisiyle tek tek çekenler oldu.Günün olayı heyecanlı bir abimiz balığı tam çıkartırken havada düşürdü balığı tereddüt etmeden üstündekilerle suya atladı bayağı güldü sahil buna balığıda tutamadı ya :D Ben elim boş döndüm 2-3 vuruş aldım çıkaramadım ne yazıkki olmayınca olmuyor :)

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Palamutta bir söz vardır. Siz palamuta gitmeyeceksiniz. Palamut size canı isterse gelecek. Zor balıktır kendisi.
Geçen sabah 3 saat uğraştım 1 tane çıkmadı. Sardalyaya döndüm 2 kösteğim gidince tekrar palamuta döndüm de aldım yavruları :)

Adı
Raşo
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bir aydan öncedir foruma yazmıştım görenler hatırlayacaktır.Sahtelerinizi takımlarınızı hazırlayın sıradışı palamut olacak hem erken gösterdi hemde bol diye boyutlarda zamanına göre oldukça iri tutulur ve yenebilir boyuttalar.Dahada kuvvetlenip artacaktır hele ileriki aylarda akım zamanı kuvvetli palamutçuluk olacak gibi ama GIRGIR denen musubetlerden ne kalır onu bilemem Herkeze rastgele.

ilhanburak

Aktif Üye
Bir aydan öncedir foruma yazmıştım görenler hatırlayacaktır.Sahtelerinizi takımlarınızı hazırlayın sıradışı palamut olacak hem erken gösterdi hemde bol diye boyutlarda zamanına göre oldukça iri tutulur ve yenebilir boyuttalar.Dahada kuvvetlenip artacaktır hele ileriki aylarda akım zamanı kuvvetli palamutçuluk olacak gibi ama GIRGIR denen musubetlerden ne kalır onu bilemem Herkeze rastgele.
Girgirlarin pervanelerini sokup alalim

m2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...